Likwidacja II strefy w Wasilkowie
Skontaktuj się z autorem petycji
Pół prawdy, to nie cała prawda...
Re: Re:
Moze i moze ale uwierz mi ze 15-20 min a nawet dluzej rano to jest bardzo duzo dla osoby uczacej sie czy pracujacych.
Nie podoba mi się treść petycji. "Żądamy" oraz jakoś się nie układa w logiczną, kulturalną wypowiedź, kto to pisał?
Nie znam autora petycji , czy istotna aż tak jest forma w której zostało to napisane?
NawigatorWasilkow.pl
Re:
Re:
Ja jestem autorem petycji
Nie będę prosić kogoś, kto nie myśli o nas, mieszkańcach, wykorzystując nasze ciężko zarobione pieniądze na dzikie ceny biletów. Poprosić mogę, o długopis do podpisu.
Nie będę prosić kogoś, kto nie dba też o bezpieczeństwo na drodze. Mówię o trasie Białystok - Wasilków i odwrotnie, gdzie ani pieszy ani rower nie mają miejsca do poruszania się. Gdzie jest tak ciemno, że pieszy i rowerzysta jest niewidoczny i stwarza zagrożenie dla siebie i dla kierowcy. Tego będzie dotyczyła druga moja petycja.
Jeżeli chcecie prosić kogoś, kto tak naprawdę ma nas w nosie i jesteśmy potrzebni jedynie do wyborów, gdzie dostajemy pączki od kandydatów - proście
A ja będę żądać.
Najlepiej sama zostań Burmistrzem. Oddam na ciebie głos i wtedy wszystkie problemy zostaną rozwiązane.
Re:
A co z linią 102 i 3. Czy tam są gorsi. Jeżeli I strefa co na wszystkie linie w gminie.
Re:
Malkontent któremy obojetne jest jaki bedzie rezultat .Komentarzyk zostawoć chciał.
Płacić 2 razy tyle za 2 strefę ? Trochę chore zważając na odległość miasta i ilośc pasażerów
Nie, nie są gorsi, ale nie piszący petycje i nie wysuwający żadnych żądań. Żeby coś mieć, trzeba się odezwać. Milczenie jeszcze nikomu nic nie załatwiło
Re: Re: Re:
Nie wiem co bym zrobiła z taką ilością pieniędzy z wypłaty.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.