WNIOSEK O ODEBRANIE PROF. CHAZANOWI PRAWA DO WYKONYWANIA ZAWODU LEKARZA
Skontaktuj się z autorem petycji
To nie jest człowiek . To jest potwór i nie przemawia do mnie jego " nawrócenie " . W ogóle uważam , że coś takiego jak ustawa aborcyjna , w tej formie tak zwanej kompromisowej nie powinna istnieć . Nikt , kto nie chce usunąć ciąży , tego nie zrobi . Nie ma takiego nakazu . Natomiast ktoś kto chce to zrobić i tak zrobi . Proszę państwa . Dziesięć lat temu mając prawie 37 lat byłam w takiej sytuacji . Zaszłam w ciążę , zawiodła antykoncepcja . Po badaniach prenatalnych okazało się że między innymi dziecko ma ciężką wadę serca i rozszczep kręgosłupa . Naturalnie natychmiast zdecydowałam się na aborcję chociaż nie była to łatwa decyzja .Czy wiecie państwo co powiedziała pani genetyk? Szukajcie państwo możliwości zrobienia aborcji prywatnie . Bo znając podejście lekarzy i pielęgniarek potraktują was jak morderców . I wiecie państwo co zrobiliśmy ? Wzięliśmy do ręki pierwszą gazetę i za dwa dni miałam w domu tabletki poronne . Oczywiście żałobę musiałam przejść . To normalne . Natomiast dzisiaj dziękuję opatrzności że tak to się skończyło .
To nie "obrońca zycia", to cwany koniunkturalista i kombinator.
Jeśli ktokolwiek sądzi, że przeprowadzanie aborcji kiedyś lub ich powstrzymywanie obecnie jest wyrazem poglądów tej gnidy, to jest albo naiwny albo głupi. On wyznaje tylko jedną klauzulę - chronienia własnej d... i dawania wyrazu swojemu sadyzmowi. Kiedyś poparcie i kasa były ze skrobanek, teraz sława (i kasa?) jest z ich uniemożliwiania. To jest w pierwszej kolejności biznesmen, nie lekarz.
Dziękuję wszystkim podpisującym!!!
Bardzo wszystkim dziękuję za podpisanie tej petycji!!
Re:
Macie w posiadaniu dokumentacje medyczną, nazwiska? Bo tak to nic nie jest warta taka petycja, bo równie dobrze mogą to być zwykłe wymysły i nieprawdziwe, lub ubarwione historie. Niestety tak to działa, nie wystarczy emocjonalne nastawienie, trzeba operować konkretnymi dowodami, faktami.
Macie w posiadaniu dokumentacje medyczną, nazwiska? Bo tak to nic nie jest warta taka petycja, bo równie dobrze mogą to być zwykłe wymysły i nieprawdziwe, lub ubarwione historie. Niestety tak to działa, nie wystarczy emocjonalne nastawienie, trzeba operować konkretnymi dowodami, faktami.
Jest całe mnóstwo kobiet przeciwnych prawu do aborcji. Dla nich to lekarz odpowiedni, więc niech go sobie mają. Inne będą go unikać na kilometr.
Szykanowanie kobiet w ciąży, utrudnianie dostępu do badań to zachowania niegodne lekarza
Mirka Dziemianowicz
| This discussion has been closed. |