Jesteśmy przeciwko obrażaniu One Direction przez Vivę
Skontaktuj się z autorem petycji
vermiculee#27 Sep 10, 2012, 21:52
Nie jestem Directionerką, ani nic z tych rzeczy, ale 1D należy się szacunek. 'Cioty' - mowi facet przebrany za kobietę *__* FACE PALM.
zuza#29 Sep 10, 2012, 22:00
Wg mnie polscy celebryci są poprosu zazdrośni i dlatego obrazaja innych (w tym 1D).W każdym odcinku "pudelka" jada po wszystkich i ich nie obchodzi to, że to co mówia to nie zawsze prawda.
Gość#30 Sep 11, 2012, 01:23
Kasia
Okej , każdy ma inny gust , ale to że muzyka , wygląd 1D nie podoba się polskim "gwiazdą" to jest śmieszne , przecież 1D są od nich przystojniejsi , mają talent i powodują uśmiech , na twarzach wielu ludzi . Zapytacie , a co oni znacza dla mnie . Oni powodują że chce wstać każdego dnia , że dalej chcę żyć , nauczyli mnie że zawsze trzeba spełniać swoje marzenia , dorzyć to swojego celu , być silnym i zawszę dobrzę się bawić , oni powodują uśmiech na mojej twarzy . Zapamiętajcie jeśli hejtujecie 1D , hejtujecie też wszystkich ich fanów . A wiedcie że w Polsce jest ich prawie 50 tys . a na świecie 7 mlm .
Gość#31 Sep 11, 2012, 10:40
Najbardziej One Direction obraził Michał Wiśniewski w jednym z odcinków programu " Kolejno Odlicz , czyli Viva 10 naj"
Patrycja#32 Sep 11, 2012, 16:38
Kompletne dno wypowiadać się na temat kogś sam wyglądając jak sierota. Hmmm myślę że osoby wypowiadające się w tym program najzwyczajniej w świecie są zazdrosne. Directionerek w samej polsce jest dużo a co dopiero na całym świecie. Polskie gwiazdy nigdy się nie wybiją na tyle aby zdobyć 3 nagrody na VMA np . :) Ja sama jestem Direcioners i jestem z tego mega dumna :D Pozdrawiam wszystkie fanki 1D xd :))
Hazza Forever#33 Sep 11, 2012, 18:59
One Direction - petycja
Super , że ta petycja została założona . Nie będą przynajmniej obrażać chłopaków !
SleepyEater#34 Sep 11, 2012, 22:38
tsaaa, Polscy 'celebryci' ahahahahahaha. wgl odgarnijcie, na jakim poziomie oni się tam wypowiadają -.-. i ŻADEN z nich nie osiągnął tyle, co 1d. ŻADEN. Przynajmniej poza Polską. Więc sorry.
Nevenle.#35 Sep 12, 2012, 15:47
Stop hejtów.
Mam dość tego obrażania One Direction. Nasze polskie gwiazdki wypowiadają się na ich temat a sami do niczego nie doszli.. żałosne to jest. Oni też mają uczucia. Amen.
Gość#37 Sep 12, 2012, 19:14
Directionerki nie życzą sobie żebyście obrażali One Direction.
Justine.#38 Sep 12, 2012, 19:14
SZCZERA WYPOWIEDŹ.
Nie uważam żeby "facet" wyglądający jak plastik miał prawo obrażać zespół, który doszedł już tak daleko i jest bardzo uzdolniony! Pedały bo co? Bo się dobrze ubierają? Bo mają talent? Bo doszli dalej niż on? "Dżaga" uważa się za gwiazdę.. pff.. bo co ? Bo nagrał z Dodą denny kawałek ?! Nie obchodzi mnie, że ludzie pomyślą, że Directioners to banda dzieciaków! Nieuzdolnione polskie "gwiazdeczki" niewiedzące nic o niczym za dużo sb wyobrażają.. Niech się nie zdziwią, gdy to oni będą nazywani pedałami, beztalenciami itp. Jak można oceniać kogoś nie znając szczegółowo ich kariery?! Dla mnie - bez sens. I teraz pozdrawiam wszystkie nasze "kochane" polskie gwiazdeczki, które nawet nas - Directioners komentują w telewizji. Nie macie prawa ! I nigdy nie będziecie go mieć! Skoro One Direction to nie wasz styl to się po prostu odpieprzcie!
~ POLKA.
~ POLKA.
Mucha#39 Sep 12, 2012, 19:22
na pewno ta wypindrzona lafirynda nie będzie obrażać kogoś, kto osiągnął więcej niż ona, a już na pewno nie wtedy, gdy na świecie żyją Directionerki. dalej, podpisujcie i przekazujcie dalej!
PaulinaDirectioner#40 Sep 12, 2012, 20:39
KURDE! Tak dalej być nie może! Stacja VIVA Polska musi skończyć z obrażaniem One Direction! Jak niby oni mają zagrać u nas koncert jak publicznie, w mediach są wyzywani od ciot? Ja nie tylko podpisałam tą petycję, ale też wysłałam maila do redakcji! Directioners i One Direction to jedna wielka rodzina, więc musimy walczyć o to, aby naszych "krewnych" :P nie obrażano!No... takie jest moje zdanie na ten temat :)
Monia42#41 Sep 13, 2012, 19:01
Fakt to jest skandal. Brońmy 1D. !!
True directioners#42 Sep 14, 2012, 08:04
One Direction
Nie rozumiem jak można tak obrażać ludzi których się nie zna. Viva przeszła samą siebie tym całym pudelkiem. Nie pozwólmy żeby tak obrażali One Direction. Directioners, może dzięki temu w końcu przestaną hejtować ich W TELEWIZJI, rozumiem że w sieci jest dużo takich komentarzy, ale na Vivie? Ciekawe co by zrobili, gbyby Directioners przestały oglądać, może wtedy by się zainteresowali gdyby im oglądalność spadla....
JaramsieHarrym.S#43 Sep 18, 2012, 11:51
Moja petycja
Powiem Wam szczerze ,że sama sie już gubię , nie miałam pojęcia ,że będzie tyle podpisów , aż powoli sama nie wiem co zrobić . Narazie mam zamiar wysłać link do petycji Vivie , ale jeszcze myślę , co można z tym dalej zroobić . Pamiętajcie , każdy pomysł wysyłajcie na [email protected]
kajmal05#44 Sep 22, 2012, 23:29
Hahahahahah
Mam z was bekę nastolatki.Taka jest prawda.To są cioty.Od kiedy chłopak wygląda jak taka baba hmm?Trzeba w końcu zacząć żyć rzeczywistością dziewczynki;)
kajmal05#45 Sep 22, 2012, 23:31
Re: Kasia
Talent?Wiesz co to jest przerabianie głosu komputerwo?Wpisz to w google, a może sie dowiesz?!
szyba#46 Sep 26, 2012, 13:55
UWAGA PETYCJA DRAGON BALL W TV4
Prosze Podpisujcie tom Petycje!
Dragon Ball to anime które nauczyło nas co to jest prawdziwa przyjażń poświęcenie i że trzeba zawsze dążyć do celu nawet jeśli jest bardzo tródny do spełnienia!
Podpisujcie petycje. Prosze podpisujcie tom petycje!
Z góry dziękuje w imieniu Fanów DB i moim!
macie link:
http://www.petycjeonline.com/dragonball
Dragon Ball to anime które nauczyło nas co to jest prawdziwa przyjażń poświęcenie i że trzeba zawsze dążyć do celu nawet jeśli jest bardzo tródny do spełnienia!
macie link:
BELL#47 Sep 29, 2012, 14:43
To było żałosne. Stop hejterom!
szyba#48 Oct 07, 2012, 00:52
UWAGA PETYCJA DRAGON BALL W TV4
Prosze Podpisujcie tom Petycje!
macie link:
macie link:
H8on1D#49 Nov 12, 2012, 23:39
Haha
Haha , a wasza jedyna wymówka to "sami w życiu do niczego nie doszliście" a Wy do czegoś doszłyście ? Bardzo dobrze , że ich poniżyli , sam ich poniżam i poniżać będę , gdyż zachowują się jak cioty , facet to facet , od 13 lat powinien przypominać mężczyzne a co najwyżej chłopaka , a nie idiotę który śpiewa o jakże zajebistej miłości . Wykurwiłbym
| This discussion has been closed. |
1D ♥