Michael Jackson: stop kłamstwom i manipulacji
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
#53: Moonwalker forever <777 -
Chciałam podziekować wszystkim fanom za to jak włączyli sie do tej akcji, dałam pomysł a reszta to zasługa AniiMJ dzieki wielkie.
This comment has been removed by the author of the petition.
Nie ważne kto pierwszy powiedział " A"
Ważne , że umieliśmy się zjednoczyć w szczytnym celu , dla CZŁOWIEKA , KTÓRY TAK KOCHAŁ DZIECI , KOCHAŁ ,LUDZI , KOCHAŁ ŚWIAT , I KOCHAŁ DAWAĆ , A NIC NIE DOSTAŁ OPRÓCZ NIENAWIŚCI I ZACHŁANNOŚCI :'( śWIAT NA KRAWĘDZI STOI :(
Re: Re:
Pomysł pisania do Rady Etyki Mediów był mój, pisałm o tym na mjt.
Re: Re: Re:
może Rady Etyki Mediów to twój pomysł ale na fb to ja powiedziałąm że trzeba temu powiedzień dość i ja dałam pomysł. Z resztą tu nie chodzi o to tylko aby tą sprawe poprowadzić tak aby skonczyłą sie Happy Endem.
Re: Re: Re: Re:
#63: MartaAKingMJ - Re: Re: Re:
Nie rozumiem cię.
"Z resztą tu nie chodzi o to tylko aby tą sprawe poprowadzić tak aby skonczyłą sie Happy Endem." o co ci właściwie chodzi?
JUSTICE 4 Michael
Re: Re: Re: Re: Re:
Boże, możecie już skończyć? Sprzeczacie się o wszystko, a Fani to rodzina! NAJLEPSZA RODZINA JAKĄ MOŻNA TYLKO SOBIE WYMARZYĆ! A najlepsze rodziny się nie kłócą. Nigdy. I my też nie będziemy. Pomyślmy, czy Michael, gdyby teraz to zobaczył, to byłby zadowolony z tego, że niby Go bronimy, ale sprzeczamy się o takie gówna?! Nie. No właśnie. Więc brońmy Go z honorem, bo potem się dziwimy, że mówią o nas - Fanach MJ'a, że jesteśmy porąbani. No szczerze mówiąc, to się nie dziwię, bez obrazy dla nikogo.
PS. Czy tylko ja marzę o zamknięciu tych cholernych portali plotkarskich?! Da się coś z tym zrobić?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#65: Pumelka - Re: Re: Re: Re: Re:
Boje sie że gdy te podpisy nie pomogą może bedzie trzeba pomyśleć nad jakąś konferencją prasową nie mam pojecia ale nie możemy odpuścić.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#66: MartaAKingMJ - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Dokładnie. Tak jak kto wyżej tam pisał - CHCĄ zamknąć Fanom usta. Chcieć, nie zawsze znaczy móc. Pokonajmy nienawiść. Pokonajmy chamstwo. Musimy udowodnić do czego zdolni są Fani Króla popu! Jeśli się poddamy, to znaczy, że jesteśmy słabi. A nie jesteśmy.
nie ma za co dziękować :) akcja jest wspólna wszystkich fanów MJ :)
To nasz obowiązek, trzeba to nagłośnić, żeby wszyscy fani i osoby, które wiedzą, jaki naprawdę był Michael, to podpisały.
: ) Mam nadzieję, że w końcu skończą się te plotki. Ostatnio to jest po prostu obrzydliwe, co piszą i mówią o MJ. Rozpowszechniono już PLOTKI o tym, że niby by ł gejem, że molestował 24 chłopców.... i tak dalej. To wszystko kłamstwa. Z resztą nie będę tego tłumaczyć, bo zapewne są tutaj sami uczciwi ludzie, którzy poznali prawdę. : )
Pozdrawiam. Magda.
Poznaliśmy nie tylko prawdę, ale także cudownego człowieka <3
Cudownego, niesamowitego... to szystko za mało, żeby Go opisać. Nie ma takich słów. Anioł chodzący poziemi odszedł, bo Bóg chciał nauczyć się Moonwalka i tyle. Ale On jest z nas dumny, że Mu pomagamy. Na pewno. <3
Nie ma Go już, ale ich to nie martwi, bo oni wiedzą lepiej ilu dzieci zgwałcił MJ, prawda?
Hej:)Jestem z forum /michael jackson żyje !niesamowite!o2.pl/,..słuchaj,a nie pomyślałaś,żeby linka z podpisami/mam nadzieję,że będzie więcej/,...powysyłać dorozgłośniradiowych?To tak na początek,...pozdrawiam.Jaga5
Petycja
"Do kogo jest adresowana petycja? W obecnej formie to kompletna strata czasu, pokrąży sobie w necie i zniknie."
A więc... do kogo? Czy można zmienić treść petycji? W treści mogła bym bardzo chętnie Wam pomóc (:
| This discussion has been closed. |