Nocny autobus do Żukowa
Skontaktuj się z autorem petycji
Do GDbulwers
Myślałam, że ludzie w Gdańsku są normalni. Po poziomie Twojego komentarza widać, jak ważne są wyjątki dla potwierdzenia reguły. Zakładam, że jeśli(o ile w ogóle mieszkasz) mieszkasz w Gdańsku, to pewnie na obrzeżach. Nie zachowuj się jak stereotypowy warszawiak, bo to Ci nic nie da, a i ludzie się będą z Ciebie śmiali.
PS. To Gdańsk sam porozwieszał sobie te tablice, nikt ich na siłę nie przyczepiał. Żukowo stolicą kaszub nie jest, chociaż ma sporo ponad 6 tysięcy mieszkańców. I zdziwiłbyś się, ilu Gdańszczan zadeklarowało przynależność do tej grupy etnicznej. PS.2 Petycja tyczy się połącznia gdyńsko-żukowskiego, nie gdańsko-kartuskiego.
Re: #4
Swoim komentarzem pokazałeś/aś właśnie, że jesteś <najprawdopodobniej> jeszcze większym wieśniakiem niż mieszkańcy tej "zacofanej, zakorkowanej wsi":). Mieszkam w Żukowie, a uczęszczam do szkoły w Gdyni i niekiedy przeraża mnie poziom wieśniactwa co poniektórych mieszkańców "wielkiego miasta", włącznie z Panem/Panią. Ciekawa jestem tylko czy poza światem wirtualnym tak otwarcie i chętnie wyrażałbyś/wyrażałabyś swoje poglądy :)
Pozdrawiam
Uczennica 2 klasy technikum.
Re: :)
#2: lena - No jeszcze Żukowskiego buractwa tam brakuje... Mało zwieśniaczona ta Gdynia jest ? pff
Jest to bardzo dobry pomysł.Popieram kursy weekendowe bo tutaj imprez jak na lekarstwo ,może na początek w okresie letnim.
widac maly czlowieczku jacy wy w tej GD ciemni jestescie:)nie jeden czlowiek ze wsi wiecej umie i posiada niz wy pozamykani w klatkach:) mieszkam na wsi i jestem dumna z tego :)
Kiedyś był...
Pracuję w Gdyni na zmiany. Druga zmiana kończy mi się o 22 i zawsze muszę jeździć autem jak mam na drugą zmianę. Mieszkam w Żukowie. Przydałby się też autobus z Gdyni do Żukowa, gdzieś koło 22:45
Re: #4
komentarz na poziomie widzee... :/ NICK pasuje . uważam ze to ze jestes z centrum trojmiasta nie upoważnia Cie do obrażania innych . uwazasz sie za lepszego? ohoho zaskoczę Cie, nie jest tak. swoim komentarzem pokazujesz jak niski poziom reprezentujesz. w Żukowie jest mnóstwo zajebistych ludzi. Pozdro !
Super pomysł,jestem za .Komentarze typu :buraki,wieśniaki,pokazują polską mentalność..żenadaRe: Re:
| This discussion has been closed. |