Petycjeonline.com

Petycja w sprawie podwyższenia wynagrodzenia oraz zmiany niektórych elementów organizacji w Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

Dodanie nowego postulatu.

Gość#1 Jan 26, 2021, 17:13
Popieram Wasze żądania.
Gość#2 Feb 03, 2021, 11:45
Popieram ale brakuje najważniejszego. Staż pracy zależny od wynagrodzenia i awansu. Są osoby które pracują w ARiMR 8 lat i mają Głównego Specjaliste a co za tym idzie dużo wyższe wynagrodzenie od tych osób które pracują 18 lat. Z tego wniosek, że ten co zarabia już dużo i pracuje krótko dostanie tyle samo co ten drugi. Nigdy nie będzie w ten sposób sprawiedliwości.
megi#3 Feb 05, 2021, 15:23

popieram

Przychodząc do Agencji zarabiałam "najniższą" agencyjną, która była 600 zł brutto większa od najniższej krajowej. Na dzień dzisiejszy widełki (najnizsza w agencji) musiała zostać podniesiona z 2700 do 2800, bo najniższa krajowa wzrosła. Zatem, jak kiedyś różnica między najniższą krajową, a najnizszą agencyjna wynosiła 500 - 600 zł brutto, to teraz najniższa krajowa= najnizsza agencyjna. Kochani!!! Zarabiam 50 zł więcej od sprzątaczki po 6 latach w ARiMR. Na co były 5 letnie studia? Nie ujmujac nikomu, ja za Panią sprzątającą posprzątam, ale czy ona za mnie będzie wydawać decyzje za grube tysiące i brać za to odpowiedzialnosć?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Płatne ogłoszenie

Petycjeonline.com będzie reklamować tę petycję wśród 3,000 osób.

Dowiedz się więcej...

Wybierz budżet
Metoda płatności
Metoda płatności