Przeciw przyjmowaniu uchodźców z Afryki - żadamy REFERENDUM
Skontaktuj się z autorem petycji
Jeśli Polska będzie przyjmować imigrantów, stanie się krajem terrorystycznym i umrze tak samo, jak umarła Szwecja, Belgia i pozostałe kraje Skandynawii oraz Europy Zachodniej - które już teraz są koszmarem sennym
Jestem nietolerancyjny.
Jestem z tego dumny.
Mieszkam we Francji i mam codzienne doswiadczenia obcowania z muzulmanami z ich roszczeniami i agresja . NIE DLA MUZULMANOW W POLSCE !!!!!!! Dodam ,ze jestem kobieta i wiem jak muzulmanie traktuja swoje kobiety .NIE,NIE,NIE
dyskryminajca Polaków
My Polacy jesteśmy w swoim ojczystym kraju dyskrymonowani. Czy to jest uczciwe , ze mi państwo odmawia zasiłku , te marne 500zł (gdy trace pracę/1miesiąc czasu pracowałam poniżej minimalnej krajowej- nie z mojej winy-zabrakło mi miesiaca żeby dostać jałmużną od państwa) a taki uchodźca na start dostaje 2400zł plus kieszonkowe? Czy to jest uczciwe, że im daje się wszystko, dba o ich dzieci, social? Co oni robią z zachodem? Wszystko demolują, zabijają Europejczyków (ikea Szwecja-kraj przesadnie tolerancyjny), Gwałty na kobietach i dzieciach, wprowadzają terror, oraz wszędzie się panoszą, to koń trojański Europy. Niby uciekaja przed wojną ale u nas sami rozpętują wojny! Precz z nimi!
| This discussion has been closed. |