Przeciw przyjmowaniu uchodźców z Afryki - żadamy REFERENDUM
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
zgadzam sie w 100%!! Proza tym jako kobieta uważam, ze ich religia jest niezmiernie szowinistyczna i kobiety traktuje jak podludzi. Nawet w krajach zachodnich nie sa w stanie tego zmienić...
Nie może być tak, żeby Polak w własnym kraju czuł się wyobcowany i bez jakichkolwiek praw.
Najlepiej, jakby szary Polak pracował na kolosalne wysoki zasiłek dla obcego ludu...
Nie o taka Polskę walczyli Nasi przodkowie!
Polskie rodziny niedługo nie będą miały własnego kąta, bo przyjdą muzułmanii na zasiłki.
Niech Ci wszyscy ludzie, opowiadający się za przyjęciem uchodźców, odpowiedzą sobie na pytanie, z czyjej kieszeni będą płacone zasiłki dla nich.
A Pani Mucha, były minister sportu, stwierdziła, że to wzbogaci Nas kulturowo, szkoda,że osłabi Nas pod względem finansowym.
Rządu Polskiego nie stać, na dogodne warunki dla swoich obywateli, a nagle dla imigrantów mają znaleźć.
sama nie mam pracy a czemu by dał rząd imigrantom jak w polsce nie mam tyle młodych osób pracy na założenie własnej rodziny aby żyć w dostadku a tylko utrzymuje się z zasiłkuu pielegnacyjnego na rok 153 żl i to ma starczyć mi a leki kosztuja ja mam cukrzyce i na nic mnie nie stac a tu imigranci żal żal.......
.
Polacy muszą wyjeżdżać z Polski do pracy bo tu nie ma normalnych warunków do życia a jakim prawem mamy fnansować pobyt islamistom!
| This discussion has been closed. |