Przeciw przyjmowaniu uchodźców z Afryki - żadamy REFERENDUM
Skontaktuj się z autorem petycji
Trzeba pamiętać co się dzieje w Francji, co się dzieje w Polskim ośrodku
dla Uchodźców gdzie Czeczeńcy wprowadzają szariat.
W dobie gdy Niemcy nie uznają mniejszości Polskiej III RP na mniejszość Niemiecką wydaje setki milionów okradając Polski głodny narów.
W dobie emigracji wykształconej Polskiej młodzieży jest zbrodnią przyjmowania emigrantów Afrykańskich
Bogusław Maśliński
Publicysta
Żadnych islamistów w Polsce! Mamy wiele Polaków za granicami kraju, którzy by wrócili do kraju a nie mogą! Mamy brak własnych ludzi w kraju, więc jak możemy godzić się na sprowadzanie ludzi, którzy nigdy nie będą chcieli żyć w naszej kulturze? NIE WOLNO NA TEGO ROBIC!!! Niech sobie zdradliwy zachód ich bierze.
To ja wyjechałam z Polski bo nie miałam żadnych perspektyw na przyszłość a oni ściagają kogo? muzułmanów ?
Nie chce moich braci i siustr w tym kraju. Zyje nam dobrze tu bo ich nie ma. W Egipcie wakacje tylko nic wiecej, tu jest zycie! Polska kraj piekny tylko zimno.
Trzeba pamiętać że podczas 2 WŚ to my polacy byliśmy w sytuacji obecnych uchodźców z Afryki i uciekaliśmy za ocean i nie ma tłumaczenia że wtedy więcej ludzi gineło bo każde życie ludzkie jest ważne . Niestety miałem okazje oglądać film jednego z uchodźców sytuacja tam jest wręcz tragiczna , ludzie traktowani są gorzej od zwierząt , wyjście na ulice w większości przypadków oznacza śmierć na miejscu , wręcz masowe egzekucje . To co pokazują w telewizji to tak naprawdę ułamek tego co tam się dzieje . Nie chce tutaj nikogo usprawiedliwiać ale jednak minimalna pomoc jest konieczna . Większości osób pisze że uchodźcy będą finansowaniy z naszych podatków , to jest tak naprawde połowa prawdy bo jednak unia gwarantuje nam zwrot pieniędzy za utrzymanie uchodźców z Afryki .
| This discussion has been closed. |