Petycjeonline.com

Przeciw przyjmowaniu uchodźców z Afryki - żadamy REFERENDUM

Skontaktuj się z autorem petycji

Gość#76 Jul 27, 2015, 15:45
Każdy uchodźca będzie miał prawo do 1 gwałtu miesięcznie i 2 morderstw rocznie. A oczywiście dom i zasiłek mu dadzą, kto przeciw ten rasista.. Skrzywdzone kobiety i dzieci będą musiały patrzeć jak oprawca chodzi wolno po ulicy, ciapaci są nietykalni, im wolno wszystko. Widzieliście, na statkach nie ma ani kobiet z dziećmi ani starców - tylko młode byki gotowe do kopulacji. "Sztokhol stał się europejską stolica gwałtów" - przeczytajcie.. Chcecie tego dla Polski? Ci uchodźcy sprowadzani do Polski to są najsilniejsze "jednostki", te słabsze (kobiety i dzieci) zostali wypchnięte z łodzii..prawo dżungli tam obowiązuje..to samo będzie u nas.
Gość#77 Jul 27, 2015, 19:59
Nie chcemy wojny i zamachów w naszym kraju. Chcemy być bezpieczni.
Gość#78 Jul 28, 2015, 22:36
Polska jest dla Polakow a o tym kogo bedziemy goscic I utrzymywac w naszej Ojczyznie to my Polacy zadecydujemy !
Gość#79 Jul 29, 2015, 10:23
Władze tzw. III RP nie dbają o wysiedlonych Polakach na Zakaukazie.
Trzeba pamiętać co się dzieje w Francji, co się dzieje w Polskim ośrodku
dla Uchodźców gdzie Czeczeńcy wprowadzają szariat.
W dobie gdy Niemcy nie uznają mniejszości Polskiej III RP na mniejszość Niemiecką wydaje setki milionów okradając Polski głodny narów.
W dobie emigracji wykształconej Polskiej młodzieży jest zbrodnią przyjmowania emigrantów Afrykańskich

Bogusław Maśliński
Publicysta
Gość#80 Aug 01, 2015, 08:31
Najpierw mamy obowiazki wobec Polaków.
Gość#81 Aug 05, 2015, 08:13
Dosyć dyskryminacji Polaków w ich własnym Państwie. Nie godzę się na zapomogi dla imigrantów w wys. 3000 euro, zapewnienie im dachu nad głową i gwarancji zatrudnienia. Polacy o takim socjalu z ich podatków mogą tylko pomarzyć. Nie godzę się na okradanie Polaków.
Gość#82 Aug 10, 2015, 05:42
W pierwszej kolejnosci pomozmy sobie ! Polacy maja problem znalezc prace, czesto ludzie po studiach, z dobrym fachem , pelni ambicji i nadziei. Emigranci bez znajomosci jezyka polskiego, bez znajosci realiow naszego kraju , z innym zapleczem kulturowym i religijnym, byliby wielka pomylka i zupelnie nieprzemyslana decyzja niekompetentnych wladz !!!
Gość#83 Aug 10, 2015, 17:10

Żadnych islamistów w Polsce! Mamy wiele Polaków za granicami kraju, którzy by wrócili do kraju a nie mogą! Mamy brak własnych ludzi w kraju, więc jak możemy godzić się na sprowadzanie ludzi, którzy nigdy nie będą chcieli żyć w naszej kulturze? NIE WOLNO NA TEGO ROBIC!!! Niech sobie zdradliwy zachód ich bierze. 

Gość#84 Aug 10, 2015, 18:51
Nie chce imigrantów, chce aby moje dzieci mogły bezpiecznie wieczorami wracać do domu, nie chcę drugiej Francji czy Szwecji
Gość#85 Aug 10, 2015, 20:12

To ja wyjechałam z Polski bo nie miałam żadnych perspektyw na przyszłość a oni ściagają kogo? muzułmanów ? 

Gość#86 Aug 11, 2015, 20:39
Bo imigracja jest zagrożeniem dla bezpieczeństwa Polski.
Gość#87 Aug 12, 2015, 06:49
Popieram stanowczo
Gość#88 Aug 12, 2015, 08:00
Polski iPolaków nie stać nas na utrzymywanie bezproduktywnych hord arabów i murzynów latami jeśli nie dozywotnio - mamy swoich repatriantów o nich musimy zadbać!
Gość#89 Aug 12, 2015, 09:51
Ta cala pomoc to moze byc poczatek konca.....wiem co mowie od 3 lat mieszkam w Niemczech i robi sie chuj..nia....ci ludzie to zwykla niewyksztalcona cholota autentycznie 80% z nich ma problemy z napisaniem swojego nazwiska a ostatnio zauwazylem ze nie znaja sie nawet na wskazowkowym zegarku naprawde nie robie sobie jaj ani nie przemawiaja przeze mnie uprzedzenia...Ci ludzie potrafia dochodzic swoich 'praw' tylko i wylacznie za pomoca krzyku i demolki...no i jeszcze ten islam....oni pokoj interpretuja troszke inaczej...
Gość#90 Aug 12, 2015, 10:09
bo tak trzeba,zeby byc w swoim kraju polakiem
Gość#91 Aug 12, 2015, 10:44
Ponieważ nie chcę obcych kulturowo hord,gwałcicieli ,złodziei i nosicieli hiv w moim kraju ,a w dodatku utrzymywania ich za nasze podatki podczas gdy polskie dzieci i rodziny żyją w biedzie i ubóstwie.
Gość#92 Aug 12, 2015, 11:17
Jestem za granica,ale niechce zeby Polska byla mieszana czyli multi kulti,to jest niewypal,porazka,pozdrawism
Gość#93 Aug 12, 2015, 20:14
Nie po to wyjechalam z Polski zeby dzikusy zajely moje miejsce
Gość#94 Aug 13, 2015, 00:31
Z powodu obawy o bezpieczeństwo swojego kraju. Nielegalni imigranci nie są "uchodźcami" to po prostu imigranci. Jak widać bezrefleksyjne przyjmowanie każdej ich ilości nie kończy się dobrze, co widać w Niemczech, Francji, Szwecji i Danii.
Gość#95 Aug 13, 2015, 08:18
Bo nie lubię arabusów.
Gość#96 Aug 13, 2015, 08:59
poprostu brak słów zeby opisać taki debilizm
Gość#97 Aug 13, 2015, 12:10
Chcę, żeby Polska była bezpiecznym krajem i krajem przede wszystkim dla Polaków
Gość#98 Aug 13, 2015, 13:42
Chcę się czuć we własnym kraju bezpiecznie.
Mohmmad Azziz#99 Aug 13, 2015, 13:50

Nie chce moich braci i siustr w tym kraju. Zyje nam dobrze tu bo ich nie ma. W Egipcie wakacje tylko nic wiecej, tu jest zycie! Polska kraj piekny tylko zimno.

Patriota#100 Aug 13, 2015, 16:21

Trzeba pamiętać że podczas 2 WŚ to my polacy byliśmy w sytuacji obecnych uchodźców z Afryki i uciekaliśmy za ocean i nie ma tłumaczenia że wtedy więcej ludzi gineło bo każde życie ludzkie jest ważne  . Niestety miałem okazje oglądać film jednego z uchodźców sytuacja tam  jest wręcz tragiczna , ludzie  traktowani są  gorzej od zwierząt , wyjście na ulice w większości przypadków oznacza śmierć na miejscu , wręcz masowe egzekucje . To co pokazują w telewizji to tak naprawdę ułamek tego co tam się dzieje . Nie chce tutaj nikogo usprawiedliwiać ale jednak minimalna pomoc jest konieczna . Większości osób pisze że uchodźcy będą finansowaniy z naszych podatków , to jest tak naprawde połowa prawdy bo jednak unia gwarantuje nam zwrot pieniędzy za utrzymanie uchodźców z Afryki .