RATUJEMY GRZECHA!
Skontaktuj się z autorem petycji
Ratujmy Grzecha!!!!
GRZECHU NIE PODDAWAJ SIE, JESLI NIE WIESZ CO ROBIC PAMIETAJ, PAMIETAJ, ZE MASZ NAS, WIDZOW KTORZY CIE NIGDY NIE OPUSCILI I NIE OPUSZCZĄ!!!!! GRZECHU JESTESMY Z TOBĄ!!!!
podpisałem tą petycję ponieważ np. gdyby rezi powiedział o Islamie nic by mu nie zrobili albo dostał by tylko ostrzeżenie bo on jest sławny a grzechu jest mniej sławny więc jemu kanał odrazu usuneli . dla mnie to jest niepojęte ,że człowiek ma własne zdanie w internecie i już jak coś złego powie to ,,Nie powiedziałeś coś o Islamie olbo oczymś masz swoje zdanie i dlatego cię zablokujemu'' .
Re:
Co to Rezi. Yt nie będzie się z nikim pieprzyć. Będą chcieli to zbanują Rocka, Roja, Gimpera, Isamu i innych "gwiazdorów".
Wielu z nich w swoich intrach używają komercyjnej muzyki, zapewne chronionej, zwłaszcza Rojo, a bana nie dostali. Jeszcze zarabiają na tym.
Myślałem że cenzura się skończyła a tu najgorsze wydanie komuny powraca. Jak Grzechowi kanału nie przywrócą z przeprosinami to wywalam chroma i zmienia wyszukiwarkę z googla na inną.
Re: To nie Polska tylko google, którego masze prawo nie obowiązuje.
PANOWIE/PANIE JEŻELI NAPRAWDE CHCEMY POMÓC GRZECHOWI TO MUSIMY WYSYŁAĆ OPINIE DO YT https://www.youtube.com/watch?v=1yPoDIqa8WQ&feature=youtu.be
| This discussion has been closed. |