Petycja w sprawie remontu torowiska tramwajowego od skrzyżowania ul. Kosmonautów z ul. Fieldorfa do końca ul. Lazurowej celem redukcji hałasu emitowanego przez tramwaje
Petycja w sprawie remontu torowiska tramwajowego od skrzyżowania ul. Kosmonautów z ul. Fieldorfa do końca ul. Lazurowej celem redukcji hałasu emitowanego przez tramwaje / Ogłoszenia / Szanowni Mieszkańcy! Mamy to! / Komentarze
|
Gość |
#12020-10-16 19:10Super! Cieszę się, że zostaliśmy wysłuchani i dziękuję Panu za tę akcję - od jakiego czasu nosiłem się z zamiarem wysłania do MPK skargi w tej sprawie, ale pojedynczy list na pewno nie dałby takiego efektu.
I.K.
|
|
| |
|
Beti |
#22020-10-19 13:01To bardzo dobra wiadomość. Dziękuję Panu za inicjatywę starania się o poprawienie losu wszystkich mieszkających blisko ul. Kosmonautów. Od kilku miesięcy zastaniawiałam się czy hałas jest większy, czy to tylko moje wrażenie. I pewnie przeszłabym do porządku dziennego, w gonitwie spraw codziennych, gdyby moja córka nie podesłała mi linka do petycji. Kłaniam się nisko - B. B. |
|
| |
|
jes |
#32020-10-20 18:39Także bardzo dziękuje za Pańską inicjatywe. Pozdrawiam JS |
|
| |
|
Milczenie nie powoduje zmiany.
Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo?
Inne petycje, które mogą cię zainteresować
Zapewniamy bezpłatną platformę do publikowania petycji online. Stwórz profesjonalną petycję on-line za pomocą naszego serwisu. Petycje są publikowane w mediach każdego dnia, więc stworzenie petycji jest świetnym sposobem, na zwrócenie uwagi opinii publicznej i organów decyzyjnych.