Protest przeciwko ignorowaniu opinii pasażerów linii kolejowej Małkinia - Warszawa
Quoted post
niezadowolony |
#36 Re: no w końcu jakiś radny sie obudził czyżby tylko on jeździł pociągiem2014-08-26 08:17#6: miedzy liwcem a bugiem - no w końcu jakiś radny sie obudził czyżby tylko on jeździł pociągiem co do tego na kogo głosowac to nie ma na kogo ... PIS odpada bo banda debili, Lewica wraz z Palikotem moze i dobra ale ma niejasne intencje, korwin i reszta to oszołomy ... zostaje PO bo jak kradną to juz wiadomo jak.... dopóki nie zmieni się ordynacja wyborcza to dalej tak gównianie będzie .... a list to myślicie po co ?? zbliżają się wybory do samorządu... trzeba błysnąć ... ja jestem za wyborami konkretnych osób do rządu a nie partii... wielu mądrych i naprawdę chcących coś zrobić ludzi nie dostaje się do rządu ... pozatym jak będę głosował na jaśka to jak mi się niespodoba jego głosowanie chcę mieć przynajmniej teoretyczną możliwość dania mo po staropolsku w morde... a teraz to jest tak głosuje na jaska nie ma on pleców więc tylko zbiera głosy a do sejmu idzie lepszy koleżka prezesa parti i kupa mogę co najwyzej jaśka w dupe pocałować bo swoich obietnic to nie ma jak spełnić i za co mam go rozliczać. dopóki w wyborach będziemy wybirać partie a nie rzeczywistych ludzi to nadal w polsce będzie głodno chłodno i ... do domu daleko |
Odpowiedzi
Jerry |
#37 Re: Re: no w końcu jakiś radny sie obudził czyżby tylko on jeździł pociągiem2014-08-26 08:30:16#36: niezadowolony - Re: no w końcu jakiś radny sie obudził czyżby tylko on jeździł pociągiem Dzięki PO, to mamy ten burdel, który mamy. PiS, owszem, oszołomy, ale chociaż zależy im na tym kraju, bo reszta, to tylko się nakraść i niech się dzieje co chce - tak jak z tym remontem. Z resztą, co ja będę się lemingami irytował. Głosujcie sobie na tych złodziei, niech was dalej doją i ogłupiają. |
Apel o kontynuację budowy CPK
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie zapewnienia rodzicom dzieci hospitalizowanych w oddziałach intensywnej terapii całodobowego towarzyszenia rodzica.
15321 Utworzone: 2025-02-13
PETYCJA O WŁĄCZENIE BADANIA NA LEUKODYSTROFIĘ KRABBEGO DO BADAŃ PRZESIEWOWYCH NOWORODKÓW
5311 Utworzone: 2025-02-12
Absurdy Polskiego Orzecznictwa
3218 Utworzone: 2025-02-11
Bolt we mieście Września
340 Utworzone: 2025-02-17
Sprzeciw wobec likwidacji WDŻ
539 Utworzone: 2025-02-16
Nie dla Centrum Integracji Cudzoziemców w Łomży
569 Utworzone: 2025-02-15
PETYCJA przeciwko “Budowie instalacji do termicznego przekształcania odpadów niebezpiecznych o wydajności 24.000 Mg (ton)/ rok” (spalarni) na terenie Puszczy Miejskiej.
112 Utworzone: 2025-02-18
Odwołanie dr. Tomasza Makowskiego ze stanowiska Dyrektora Biblioteki Narodowej
317 Utworzone: 2025-02-15
PETYCJA przeciwko “Budowie ubojni drobiu z zakładem filetowania wraz z instalacjami pomocniczymi: oczyszczalnią ścieków i biogazownią oraz towarzyszącą infrastrukturą CEDROB S.A.” w Puszczy Miejskiej
95 Utworzone: 2025-02-18
STOP DYSKRYMINACJI SZKÓŁ I PRZEDSZKOLI NIEPUBLICZNYCH (NIESAMORZĄDOWYCH)!
1342 Utworzone: 2025-02-12
Petycja o zmianę lasu gospodarczego Rejkowizna w Świdniku na las o zwiększonej funkcji społecznej.
425 Utworzone: 2025-02-14
Petycja do Prezydenta Miasta Krakowa Aleksandra Miszalskiego
320 Utworzone: 2025-02-11
Stop wycince w Parku Krajobrazowym Chełmy!
566 Utworzone: 2025-02-11
Petycja w sprawie zatrzymania lidwidacji i reorganizacji Szkoły podstawowej przy SOSW w Kozicach Dolnych
1348 Utworzone: 2025-02-06
Murem za naturą: apel w obronie medycyny naturalnej
7372 Utworzone: 2025-01-30
Przywrócenie lokalizacji Komisariatu Gdynia Karwiny
268 Utworzone: 2025-02-09
Petycja dotycząca rozbudowy KPSOSW w Toruniu
78 Utworzone: 2025-02-17
PETYCJA MIESZKANCÓW w sprawie sprzeciwu wobec wniosku o uzgodnienie warunkow realizacji przedsiewziecia znacznie oddzialujacego na środowisko, tj"Budowie biogazowni przemysłowej w miejscowosci Sierpc"
329 Utworzone: 2025-02-02
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
21160 Utworzone: 2025-01-05
Petycja w sprawie remontu mostu kolejowego w Brzegu Dolnym w powiecie wołowskim
570 Utworzone: 2025-01-21