Mazda6 GJ/GL - problemy

My, niżej podpisani, użytkownicy i właściciele pojazdów marki Mazda 6 GJ/GL, postanowiliśmy się zebrać wszyscy razem, by zwrócić uwagę na problemy, które nękają nasze auta.

Chcąc pozostać wiernym Państwa marce, nie możemy godzić się na aktualny stan rzeczy, dotyczący pojawiających się i przede wszystkim powracających wad poszczcególnych elementów wyposażenia, które w momencie zakupu naszych aut nie wynosiły kilkanaście złotych.

Łuszczący się lakier na 19" alufelgach, problem z doładowywaniem akumulatorów, ciągłe problemy z elektrycznie składanymi lusterkami, nadwyraz mocno i nieadekwatnie do niskich przebiegów marszczący się i przecierający materiał "skórzany" na fotelach, wycierająca się skóra na kole kierownicy, która świeci się po pierwszych 10000 km jak w autach o przebiegach ponad 300tys km, to zdecydowanie za dużo jak na półroczne czy roczne auta, zakupione w polskich salonach sprzedaży za kwoty dużo powyżej 100000zł.

Zwracamy się z uprzejmą prośbą o wyjaśnienie oraz rozwiązanie powyższych problemów w sposób dogodnych dla nas - klientów, a także gwarantujący dalsze zadowolenie z użytkowania tych aut. W przypadku dalszej ignorancji naszych postulatów, sprawę nagłośnimy medialnie, powiadomimy Rzecznika Praw Konsumenta, nie zawahamy się również wystąpić na drogę postępowania sądowego.

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.