Nowy stadion żużlowy na terenach LKJ

zdjecie.PNG

Najlepsi kibice żużlowi na świecie zasługują na najlepszy obiekt. Nie chcemy, aby tysiące naszych fanów musiało oglądać mecze przed telewizorem, zamiast na żywo. Nie chcemy, aby kibice żużla musieli wybierać czy pójść na mecz samemu czy z dziećmi. Fakty są takie, że zapotrzebowanie na żużel w Lublinie jest ogromne i nigdy w ponad 70-letniej historii nie było tak wielkie!

My chcemy rodzinnej atmosfery na nowoczesnym obiekcie zbudowanym od podstaw, na terenie zapewniającym odpowiednią infrastrukturę. Lubelskie środowisko żużlowe już nie raz pokazało, jaka jest jego moc. Teraz w obliczu ataków ze strony innych grup spłecznych chcących zablokować budowę nowego stadionu, prosimy o podpis pod naszą wspólną petycją. Walczymy razem na stadionie o odbudowanie potęgi lubelskiego speedwaya, dzięki podpisom możemy przyspieszyć budowę nowego obiektu na terenach LKJ.

Speedway Lublin S.A.    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Speedway Lublin S.A. do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.