Petycja przeciw likwidacji Amfiteatru im. Anny German w Zielonej Górze

My, niżej podpisani
mieszkańcy Zielonej Góry, zwracamy się z apelem o to, aby Amfiteatr im. Anny German nie został zlikwidowany i aby pozostał amfiteatrem wraz z zachowanymi pięknymi terenami Parku Piastowskiego. Rozumiemy i doceniamy pomysł wybudowania sali konferencyjno – koncertowej, ale zdecydowanie opowiadamy się za inną lokalizacją dla takiej sali, w powiększonej, od roku 2015, Zielonej Górze. Jednocześnie gorąco apelujemy do Pana Prezydenta, by nie tylko zaniechał Pan planów wyburzenia, ale podjął podczas swoje czwartej kadencji, działania w kierunku wyremontowania Amfiteatru, który jest kulturalną ikoną i wizytówką Zielonej Góry.
received_664668964058508.jpeg

KO Rady Miasta Zielona Góra    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam KO Rady Miasta Zielona Góra do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.