Petycja w sprawie dołączenia do składu pociągu IC "Lubuszanin" wagonu barowego

Szanowni Państwo,

Jako osoby podróżujące w sposób regularny pociągiem IC "Lubuszanin", zwracamy się z niniejszą petycją wystosowaną w związku z naszym niskim zadowoleniem ze sposobu relizacji usługi gastronomicznej w w/w pociągu.

Za pomocą tej petycji chcielibyśmy skierować do Państwa prośbę o dołączenie do składu pociągu IC "Lubuszanin" wagonu barowego, który w znaczącym stopniu podniósłby komfort podróży w/w pociągiem. Trasa tegoż pociągu biegnie przez znaczną część terytorium naszego kraju, a usługa realizowana z wózka minibar w naszej ocenie nie jest na tak długiej trasie wystarczającym rozwiązaniem. Usługa ta nie daje możliwości zjedzenia ciepłego posiłku w porze obiadowej, czy śniadania w porze śniadaniowej. Biorąc pod uwagę, iż w/w pociąg jedzie przez dużą część terytorium kraju, zahaczając tym samym o porę obiadową, jest dla nas niezrozumiałym fakt, iż pociąg ten nie ma w swoim składzie wagonu barowego, natomiast pociągi o znacznie krótszych trasach taki wagon w swoim składzie posiadają.

Z góry dziękujemy za zajęcie się przez Państwa niniejszą sprawą oraz prosimy o przychylne rozpatrzenie prośby.

Podpisując, upoważniam Mikołaj do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.