Przywrócenie Pani Joanny Keszki do roli współprowadzącej audycję 369

My, słuchacze Radia 357, a w szczególności zainteresowani odbiorcy audycji 369, pragniemy wyrazić swój smutek z powodu odejścia z niej jednej z dotychczasowych prowadzących, Pani Joanny Keszki.
Audycja 369 zapowiadała się doskonale i, mimo że główny prowadzący wydawał się od początku lekko zagubiony, to Pani Joanna Keszka zapewniała atmosferę lekkości i doskonale bawiła się kolejnymi tematami. Był to rzeczywiście czas poświęcony seksowi, oddany pragnieniom osiągania maksymalnej przyjemności z tej, najpiękniejszej chyba, sfery ludzkiego życia. Pozbawiony zbędnego "napuszenia", umiarkowanie frywolny styl prowadzenia dialogu przez Panią Joannę pozwalał nam słuchaczom na wieczorne odprężenie przy radiowym odbiorniku i, jesteśmy o tym gkeboko przekonani, właściwego odbioru kolejnych treści podsuwanych przez parę prowadzących.
Prosimy zatem tych, którzy decydują o obsadzie personalnej pasma antenowego w naszym ulubionym radiu, by chociaż przemyśleli możliwość przywrócenia Pani Joanny Keszki do roli współprowadzącej audycję 369.

Bartosz (Gus Zruhr)    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Bartosz (Gus Zruhr) do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.