Sprzeciw wobec płatnych biletów MPK dla uczniow i emerytow w miescie Legnica

Panie Prezydencie Miasta Legnicy Tadeuszu Krzakowski, Rado Miasta.                                                                                W imieniu swoim, rodziców, uczniow szkół oraz emerytów zwracam sie z apelem o przywrócenie darmowych biletow MPK.  Pozwolmy tym grupom spolecznym, jak do tej pory, poruszac sie za darmo na terenie naszego miasta. Zamiast wydawac pieniadze na transport, przeznaczyc je na inny cel jak nauka czy leki.                                                    Legniczanie liczę na wasze wsparcie, skoro część radnych sie wstrzymała od głosu.                                            Aleksandra Laskowska

Aleksandra Laskowska    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Aleksandra Laskowska do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.