Sprzeciw zakazom fotografowania kolei

Jako miłośnicy kolei nie możemy dopuścić do tego, aby ktokolwiek odbierał nam naszą godność. Transporty wojskowe, jeśli są tajne to, dlaczego odbywają się w dzień, gdzie nawet jadąc samochodem, mój wideo rejestrator jest w stanie to zarejestrować? System SKRJ dla przeciętnego hackera nie stanowi zagrożenia i dostęp do niego jest w stanie uzyskać dość szybko, a tam ma pełną rozpiskę pociągów. Nie trudno o podsłuch. PKP udostępnia w swoich mediach pełno materiałów ze swoich linii, ale chcą karać zwykłych obywateli? Nie zgadzamy się na to. Zachęcam do podpisów oraz przeciwdziałaniu przepisom, które nic nie zmienią, a sprawią jedynie, że stracimy pasję, dzięki której wiele osób żyje. Osobiście znam przypadki takich ludzi, którzy gdyby nie kamerowanie i fotografowanie kolei popadliby w depresję. Zniszczy to wiele osób psychicznie i nie pomoże w obronności państwa. Nie pozwólmy, by ktokolwiek odebrał nam naszą pasję nieprzemyślaną decyzją. Z poważaniem. Niżej podpisani:

Kolej Krotoszyn i Nie Tylko    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Kolej Krotoszyn i Nie Tylko do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.

Numer telefonu nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.