WSPIERAMY MATURZYSTÓW❤️

W imieniu tegorocznych maturzystów zgłaszamy się do ministra edukacji, Sz.P. Dariusza Piontkowskiego i wnioskujemy o obniżenie progu zdawalności w związku z trudną sytuacją w kraju związaną z wybuchem pandemii wirusa COVID-19. Tym samym w związku z szybko rozprzestrzeniającymi się zarażeniami i podjętymi w ich sprawie środkami ostrożności zostały odebrane nam cenne miesiące ostatniego roku nauki w szkole średniej. W zaistniałej sytuacji utraciliśmy szansę na osobiste zasięgnięcie porad i wsparcia u nauczycieli, gdy tego najbardziej potrzebowaliśmy. Biorąc pod uwagę zeszłoroczny strajk nauczycieli i tegoroczne zamknięcie szkół, straciliśmy blisko cenne 3 miesiące nauki, których wiele z nas potrzebowało do osiągnięcia satysfakcjonującego wyniku maturalnego.

Reasumując, apelujemy o rozważenie naszej prośby w obliczu tej ciężkiej sytuacji.

Marcel Racławski    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Marcel Racławski do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.