ADAM KADMON PRZEWODNICZĄCY RADY WŁOSKIEJ!

adam12.jpgAdam Kadmon jest pseudonimem jednego z najbardziej doświadczonych autorów, pisaków i doradców na świecie w takich tematach jak ezoterycyzm, okultyzm, historia religii, teorie spiskowe, ufologia, paleoastronautyka, astrofizyka i informacje alternatywne, pojawił się po raz pierwszy w internecie w 2005 roku.

Wspomniana przez New York Times, ma również na swoim swoim swoim miejscu Blog, a następnie amerykańskie siły zbrojne staowały na Oceanie Atlantyckim.

W 2013 roku opublikował najlepiej sprzedające się książki Illuminati, najlepiej sprzedającej się książki non-fiction swojego wydania, w 2016 roku Lux Tenebrae, kolejny tytuł wpisany na wykresie non-fiction, w 2018 Babylon 777, szczegółowy tekst na temat organizacji ezoterycznych, które nadal istnieją, W 2019 roku prorocza książka APOCALYPSIS 616, która przewidywał chaos, który miał wkrótce trafić na planetę, w 2020 roku w Malamindi, przybyła w niecałe rok w trzech edycjach, a w końcu jego najnowsza praca powieść bez cenzury - tajny Dziennik Adama Kadmona, już best seller, I był pierwszy w przedsprzedaży i 44th w rankingu ogólnym w listopadzie 2021 na Amazon.

Nadawane od 2009 przez Radio 105, a następnie od 2011 do 2016 bohater kultu programów telewizyjnych "Tajemnica" i "Adam Kadmon Revelatiations".

Teorie autora, choć publikowane w niepodejrzewających czasach i zawsze prezentowane przez niego jako "bajki", są obecnie coraz bardziej odzwierciedlane w rzeczywistości; z ostatnich wiadomości, które potwierdziły istnienie i realne niebezpieczeństwo zmian klimatycznych, pandemię z SARS COV-2 (COVID-19), nielegalny szpiegowanie ludności przez główne sieci społeczne, tajne społeczeństwa próbujące manipulować organizacjami politycznymi i światem komunikacji, rasistowskim i przemocy organizacjom, które chcą wykorzystać chaos, ezoteryczne symbologie ukryte w środkach masowego przekazu i wiele innych.

WAŻNE:

1) po podpisaniu petycji przez ręczne wypełnienie pól z danymi, a nie przez społeczeństwo, ponieważ stwarza problemy, otrzymasz wiadomość e-mail, otwórz ją i potwierdź podpis, klikając link! Ewentualnie, jeśli nie możesz podpisać, możesz wysłać wiadomość za zgodą na podanie swoich danych (imię/nazwisko/e-mail i miejsce urodzenia) oraz jeśli chcesz, aby komentarz został dołączony do podpisów!

2) Podziel się petycją z krewnymi, przyjaciółmi i znajomymi, aby mieć więcej szans na sukces i podjąć pierwszy krok do zmiany Włoch!

Ponieważ tak jak Adam by powiedział:

„każde stworzenie ma prawo do spokoju, bez pozbawiania NIKOGO wolności, godności czy życia: Ani z powodów państwowych, ani religijnych, ani z jakiegokolwiek innego powodu. System, nawet najpotężniejszy i najnietyczniejszy, jest wykonany z osób. W związku z tym, jeśli ludzie poprawią się w dobrzy i pokoju, system również się poprawia. I pierwsza realna poprawa zaczyna się od siebie. Hug (Adam Kadmon, autor)"

YOUTUBE: https://youtube.com/user/adam777mj
FACEBOOK: https://www.facebook.com/AdamKadmon.Pagina.offical
BLOG: https://777babylon777.blogspot.com/2005_02_07_archive.html?m=1
NA STRONIE: https://instagram.com/adam_kadmon_official?utm_medium=copy_link
TWITTER: https://twitter.com/AdamKadmon7777
OFICJALNA STRONA internetowa: https://adamkadmon.it/? fbclid=Iwar2h7ud_oh8xtnvrufral8qkyosmy3d7fidy4xj9uy98ughscj8nb-6oko

Podpisując, upoważniam Luca Micieli do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.