Protest przeciwko zwolnieniu dyrektora Krzysztofa Mieszkowskiego
Skontaktuj się z autorem petycji
Po 3 godzinach w internecie, petycja ma ponad dwa razy więcej podpisów niż marszałek Mołoń lajków na facebooku. Przypadek? Nie sądzę.
Nie o sztukę tu chodzi a o stołek i profity.
Niestety ta petycja chce wspomóc cwaniaka , który akurat z kulturą nie ma za wiele wspólnego... obsadza znajomków , płaci horendalne kwoty za występy i produkcje , które niewielu chce ogladać...,( znana od lat metoda dorabiania pod stołem i kreowania kolegów do póżniejszego podziału kasy na zasadzie ja Ciebie Ty mnie). Nie można wydać więcej niż się dostaje ..., tym bardziej , że się dostaje extra kasę na wsparcie Teatru , pod warunkiem w końcu właściwej polityki finanasowej i nic się z tego nie robi doprowadzając do tego , że nawet rachunki za prąd niezapłacone. Proponuję Panu Mieszkowskiemu założenie prywatnego Teatru i rozpieprzanie swojej kasy na swoją odpowiedzialność. On chce stać ponad prawem..., ale na tyle boski i nie do zastąpienia nie jest! Dajecie się Państwo wciągać w prywatny interes tego Pana. Ale każdy ma prawo widzieć to inaczej...
W pełni zgadzam się z treścią petycji.
Re: Nie o sztukę tu chodzi a o stołek i profity.
#7: pracownik teatrów - Nie o sztukę tu chodzi a o stołek i profity.
-> jest z wykształcenia kulturoznawcą
-> wielu chce oglądać, sale są pełne, proszę zapytać o statystyki w biurze obsługi widza
-> zrobił z lokalnego teatru teatr międzynarodowy sprowadzając najlepszych reżyserów i rozbudowując zespół aktorski
Znam dokonania dyr. Mieszkowskiego - nie znam Pańskich. Ciekaw jestem tego co Pan pisze -"znana od lat metoda dorabiania pod stołem i kreowania kolegów do póżniejszego podziału kasy na zasadzie ja Ciebie Ty mnie". Więcej konkretów poproszę - może zmienie zdanie. Pozdrawiam
Panie Melski, uspokoi się pan.
Bosko, że tyle osób podpisało i podpisuje. Zwyciężymy.
zgadzam się z treścią petycji
| This discussion has been closed. |