Petycja w sprawie stworzenia toru asfaltowego dla Lublina!
Skontaktuj się z autorem petycji
Tor w Lublinie to tylko kropla w morzu. Osobiscie mieszkam za granica ale takze jak wiekszosc z was kocham Drifting i moja Omege; tylko tutaj mam gdzie cwiczyc (zaandvort w NL, nurburgring w DE). Jestem za budowa torow wyscigowych niz np za wydawanie kasy na nieudolna polska pilke nozna.
Pesel
Panowie i Panie czy w petycj nie powinien być podawany PESEL, piszę ponieważ na innych petycjach zwracają na to uwagę.
Re: Re: Tor nie jest potrzebny.
#148: say NO to TOR - Re: Tor nie jest potrzebny.
Ty Idioto, teraz to Ci pod domem bedą jeździć bo tor powstał na przedmieściu duzo wczesniej niz bloki nieopodal i zanim się tam wprowadziłeś.
Re: Re: Re: Tor nie jest potrzebny.
#156: nn - Re: Re: Tor nie jest potrzebny.
NIE to wymysł malolatów, za lektury się wziąść , matce pomóc odkurzać...
Bardzo dobry pomysł. Wreszcie będzie jakiś tor, gdzie będzie można LEGALNIE pojeździć samochodem, a nie tylko na ulicach. Tworzenie torów driftingowych znacznie zmniejszy ilość "drifterów" z ulic, co skutkuje większym bezpieczeństwiem.
JESTEM NA TAK!
Życzę powodzenia w następnych wyborach.
Re: Re: Tor nie jest potrzebny.
#148: say NO to TOR - Re: Tor nie jest potrzebny.
Orliki, baseny, stadiony są potrzebne a sporty motorowe można odstawić na bok? To może zamknijmy je też bo to przecież nie potrzebne! Bezinteresowne skur***** stwo blokować budowe toru..
This comment has been removed by the person who wrote it.
M.
Re:
#1: - chodz mieszkam daleko zawsze popre taka akcje u mnien nie ma takiego toru i mamy problem a wiem jak bardzo sie przydaje . Fajnie było by miec miejsce gdzie moza sie wyszalec
jak u każdego faceta tak i w Lublinie
TOR JAK CHUJ BYĆ MUSI :D
| This discussion has been closed. |