Petycja o podpisanie przez NFZ umowy z Centrum Narodzin MAMMA!
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
O Policach często się słyszy że porodówka tam to jedna wielka masakra, więc widocznie cos jest na rzeczy.
Re:
Za trzy miesiące mam przewidziany poród. Przeraża mnie myśl o tym, że w każdym szpitalu w Szczecinie może być taka sama sytuacja, czyli brak miejsc na porodówkach dla rodzących kobiet.
Nigdzie nie ma możliwości odbycia naturalnego porodu w warunkach zbliżonych do domowych.
sytuacja sie powtórzy
Petycję podpisałam,ponieważ także chciałabym mieć możliwość wyboru,aczkolwiek uważam ,iż jeżeli nfz udostępni nam możliwość porodu w Mammie to za kilka miesięcy będzie podobna sytuacja.Pozatym nie będzie to już kameralne miejsce-a nie taka była jego idea.Kilka lat temu szpital w Policach miał bardzo dobrą opinię . Zła opinia zaczyna się tworzyć wraz z natłokiem rodzących kobiet.Naturalnym jest ,że okrojony personel nie poradzi sobie z taką ilością dzieci.
Pracuje na stałe w Wojewódzkiej Stacji Pogotowia Ratunkowego w Szczecinie jestem bardzo za ta petycja iż często przyjeżdżając na izbę Przyjec położnicza w szpitalach SPSK2 i Szczecin Zdroje spotyka sie z informacja ze maja tak zapelnione oddziały ze nie maja gdzie przyjąć pacjentki do porodu .
Pozdrawiam Kaczmarek
| This discussion has been closed. |