Petycja o pozbawienie J. T. Grossa Orderu Zasługi RP
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the person who wrote it.
On powinien sam zrezygnowac z obywatelstwa polskiego,po jego wszystkich publikacjach i ksiazkach.
To chyba wstyd dla Zyda,ze jest obywatelem tak antysemickiego panstwa jak Polska!
Zegnam p.Grossa i mam nadzieje,ze wreszcie przeprowadzi sie do Izraela
Moja babcia, narazajac wlasne zycie i zycie mojej mamy, ukrywala w czasie okupacji hitlerowskiej Zydow. Nie zostala przez nikogo za to wyrozniona. Czuje sie w jej imieniu gleboko urazony uwagami tego pseudo-historycznego dyletanta. Nie moge sie zgodzic na jego nobilitacje przez przyznanie mu odznaczenia panstwowego! Jest on wrogiem mojego kraju!
Nareszcie polacy probuja odzyskac honor szargany przez takie kanalie jak Gross czy jego darczynca zyd Stolcman czyli Kwasniewski. Gdyby w podobnym tonie sprobowal Gross wyrazic sie o Islamie juz dawno bylby nieboszczykiem !
This comment has been removed by the author of the petition.
Marek Boćkowski-warszawiaczek-
This comment has been removed by the author of the petition.
Nie mogę przejść obojętnie wobec parszywych i bezpodstawnych oskarżeń wobec Polaków. Ci ludzie oddawali życie za wolność tego kraju zarówno dla żydów, katolików, prawosławnych, mniejszości muzułmańskich jak innych wyznań, a dziś jakiś perfidny łgarz opluwa pamięć i honor pomordowanych w boju oraz męczarniach wojennych. Jednocześnie jest on odznaczony medalem zasług dla tego samego kraju. Jest mi wstyd, że ktoś taki posiada Polskie obywatelstwo.
| This discussion has been closed. |