Petycja ws. NIE przyjmowania nielegalnych imigratów do Polski!
Skontaktuj się z autorem petycji
do gospodarza
Czy mamy przyjmowac uchodzcow po to aby podrzynali nam gardla i imnie ich religii ?
Nie...nie...nie........
Wróciłem z emigracji do kraju bronić swojej rodziny, wykorzystam wszystkie metody by uchronić Ojczyznę od muzułmańskiej wojny.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Dlatego ze mowie kategoryczne NIE uchodzcom. Zadam calkowitego zamkniecia granic naszego kraju. Czy po tym co sie dzieje w paryzu i innych krajach macie jakiekolwiek watpliwosci? A po tych zamachach. Czym sobie zasluzyli Ci ludzie na smierc tym ze rzadzacy to banda kompletnych debili. Po prostu brak mi slow. Teraz sie prezydent obudzil z letargu i zamknol granice. Rychlo wczas ale Ci ktorzy zgineli niestety niezmartwychwsrana.
Podpisałem petycje z bardzo prostego powodu, nie potrzeba nam w Polsce radykałów z żadnej wiary a tym bardziej muzułmańskiej która nawołuje do wojny, gwałtów, przemocy.
Czy te eunuchy co rzadza nie widza co sie dzieje?!
To co sie dzieje to ISLAMSKA INWAZJA NA EUROPE!!!
1. Dlaczego ci tzw uchodzcy nie jada do bogatych islamskich krajow np. arabii saudyjskiej, ZEA, Kataru?
2. Kto im dal pieniadze na przerzut?
3. Dlaczego nie krytykuje sie krajow z pkt.1 oraz Izraela za nieprzyjmowanie tzw. uchodzcow, podczas, gdy krytykuje sie Polske, Czechy, Wegry, Slowacje?
4. Dlaczego ci tak zwani uchodzcy NISZCZA oferowana im pomoc-zywnosc i wode?
5. Dlaczego sieje sie PROPAGANDE pokazujac biedne dzieci, podczas, gdy tzw. uchodzcy to w 90% 20-letnie byczki???
Tego chcecie?
| This discussion has been closed. |
Stop islamizacji Europy... Polska dla Polaków