Myśliwy to nie morderca przyrody, to nie szkodnik.
Skontaktuj się z autorem petycji
Jestem Myśliwym i wiem że to co o Nas piszą i mówią jest nieprawdą. Dlatego oddaję głos na tą petycję. Łowiectwo w Polsce istnieje tylko dzięki PZŁ. Jest dostępne dla każdego a nie tylko bogaczy jak jest już w innych krajach europy. Szkoda ze teraz słucha sie bardziej kilku robiących w okół czegoś wielki krzyk a nie faktów. Jak nie utrzymamy dalej tego co jest będzie ciężko z Polskim Myśliwym. Szkoda ze Ci ludzie nie pozwalają sobie zobaczyć co robimy dobrego a nie tylko STRZELAMY. Darz Bór.
Podpisałem, bo nie lubię eko-terroryzmu i grup nawiedzonych ekologów w stylu "zostawcie je w spokoju". Łowiectgwo to nie mordowanie a korzystanie mądrze z zasobów przyrody. Przede wszystkim najbardziej denerwującym jest to, że ekolodzy rozpuścili nieprawdziwe informacje o ustawie i o proponowanych zmianach. Kłamstwa nie mogą być tolerowane. Szczególnie w dyskusjach politycznych.
Dość kłamstw na temat łowiectwa.Popaprańcy z pod znaku Gawła i jego popleczników niech najpierw nauczą się biologii z zakresu podstawówki, a nawet przedszkola.
Jako myśliwy i miłośnik przyrody uważam, że trzeba wspomagać bogatą tradycję i kulturę łowiecką. Łowiectwo towarzyszy człowiekowi od zarania jego dziejów i odbieranie człowiekowi bycia myśliwym jest przejawem nietolerancji, nieznajomości problemu i idei łowiectwa.
CAŁA PRAWDA CAŁĄ DOBĘ!!!!!!!!
myśliwy, to sadysta i morderca
Nie podpisałem, bo zbyt wiele przebywałem z pijanymi myśliwymi, wisziałem z jakim "szacunkiem" traktują zwierzęta, widziałem jak przepędzają z lasów spacerowiczów, widzę ambony ustawiane w pobliżu ścieżek rowerowych, dróg publicznych skierowane strzelnicami w ich kierunku. Widziałem konkursy norowania. Nawet autor tej petycji przyznał, że ,,nie każdy może, a przynajmniej, nie każdy powinien zostać myśliwym", czyli nie każdy powinien, ale każdy może. Zbyt wiele czasu spędziłem z myśliwymi, żeby dać wiarę w te głupoty i kłamstwa, które są zawarte w petycji i w komentarzach. Nie jestem wegetarianinem, ekooszołomem, lubię mięso, doceniam smak dziczyzny, nawet nie jestem przeciwnikiem myślistwa, ale jestem przeciwnikiem "myślistwa" w takiej formie, jak to wygląda dzisiaj. Cały świat poszrdł do przodu, kiedyś jazda po pijaku uchodziła na sucho, teraz już nie, a Wy Panie i panowie w kapelutkach z piórkiem chcecie dalej znęcać się nad zwierzętami, szczuć na nie swoje psy, strzelać do psów i kotów, przeganiać ludzi z lasów, pól i łąk w imię jakiejś chorej tradycji. Chcecie biegać nachlani z bronią po lasach, mylić dzika z lisem, sarnę z człowiekiem, nie przechodzić badań okresowych, otóż nam dla Was nowinę, Polska, to nie jest wasz prywatny folwark, chociaż najwyraźniej takie macie przekonanie.
A teraz proszę bardzo, obrzucajcie mnie mięsem, błotem, czym chcecie.
| This discussion has been closed. |