Petycja do Prezydenta RP Andrzeja Dudy w sprawie ogłoszenia referendum wyjścia Polski z UE
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
#852: - JESTEM ZA NORMALNOSCIA. UNIA SIE NIE ROZWIJA, EURO TO KROPLOWKA...
Re:
odnoszę wrażenie iż Duda jest typowym głupim jasiem ktory to zatwierdza wszelkie ustawy bez jakichkolwiek przemysleń. to co podyktuje mu ameryka to on robi (marionetka). ustawa 1066, szpepionki hpv, TTIP.
Podpisałam, ponieważ jest to właściwa postawa wobec
ciemiężców, złodziei, kłamców i aroganckich oszczerców z europejskiego kołchozu. Tak nam dopomóż Bóg.
Re:
to my polacy sami jestesmy sobie winni za aktualna sytuacje w polsce. potrafimy tylko narzekac i nic wiecej. leń polakom do dupy wszedł. adolf wiedział jak zrobic mydło z rżyduw. a my nie potrafimy wziąć się w garść i pogonić raz na zawsze uzraelskiego żądu. dziś nie ma co porównywac polakow do polakow z przed drugiej wojny bo to byla inna krew, to nie były typowe cioty tak jak w dzisiejszych czasach, ludzie dziobią w telefony na ulicy. wspomne jeszcze o stosunku polakow do ameryki, polacy maja zlasowane mozgi przez amerykanska mode, oraz przez filmy. amerykanie maja nas w dupie, hcą nas wykorzystac jako armatnie mieso w konflikcie amerykansko-rosyjskim. gleboko w powazaniu mam amerykanska modę. dla przypomnienia: ameryka od dawna jest pod okupacją rżydowska, czyli to wlasnie ich powinnismy obwiniac za to co dzieje się aktualnie w swiecie. banki,sądy i rządy......kamienice.
| This discussion has been closed. |
Re:
#867: - JESTEM ZA NORMALNOSCIA. TAK NA PRAWDE TO NIE WIADOMO CO TO JEST.