NIE dla likwidacji targowiska
Skontaktuj się z autorem petycji
Wszędzie, na całym świecie są takie pałacyki! Integrują ludzi, dają zatrudnienie, są alternatywą dla wielkich molochów ! Towar na takim pałacyku jest diametralnie różny niż w tych Biedronkach i innych!
Nawet w Barcelonie, przy samej Rambli jest targowisko! I nikomu to nie przeszkadza! A u nas wszystko co dobre won a naćkać domów horrorków. Oczywiście każdy z innej parafii. Żeby tak ładnie było! Po europejsku!!! NIE DLA LIKWIDACJI BAZARKU! NIE!
Niech zarząd targowiska ruszy tyłki i zacznie cokolwiek robić. Spotkanie z władzami miasta , deweloperem itp.
To jest super targowisko, gdzie można kupić zdrowe warzywa, owoce , mięso i inne produkty, m.inn ekologiczne. Pracują tam ludzie z pasją i nie wciskają byle czego klientom. Nie wyobrażam sobie, że go zabraknie. Doskonała alternatywa dla GMO w Biedronkach... Mieszkałam w Paryżu gdzie targ uliczny jest prawie na każdej ulicy 2-3 razy w tygodniu i jest to wpisane w kulturę jako miejsce spotkań i zakupów o wyższym standardzie niz w hipermarkecie. NIE DLA LIKWIDACJI!
Nie likwidujcie tego targowiska
To targowisko jest już wpisane w krajobraz Biskupina. Inne dzielnice zazdroszczą.
Szkoda tych ludzi, którzy od lat tam prowadzą swoje stoiska.
Zbudują kolejną Biedrę czy innego Lidla. A ty polaczku, uprawiaj se pomidorki niepryskane na balkonie
Nie wyobrażam sobie, aby tego targowiska miało nie być! Gdzie ja będę robić zakupy? Tam się zaopatruję w warzywa i owoce na cały tydzień. No i oczywiscie mięso od p. Maćka - najlepsze i niezastąpione! Żadnego z tych trzech wymienionych akrtykułów nigdy nie kupiłam w hipermarkecie, bo nie mam zamiaru się truć!
Niech włąściciel tego placyku poda cenę, to może rozbiję kilka świnek i odkupię tą ziemie od niego... Po co mi domek z ogródkiem, na który zbieram, gdy będę zmuszona karmić dzieci opryskiwaną żywnościa z Biedry, czy innego Lidla.
| This discussion has been closed. |