PROTEST PRZECIW USTAWIE NOWE PRAWO GEOLOGICZNE I GÓRNICZE
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Re: Re: Do kol.Ptaśka
#1001: alternauta - Re: Re: Do kol.Ptaśka
panie puzyna czy myślisz pan, że jak kasujesz pan swoje własne wpisy z swojej wlasnej strony z tego samego adresu ip, to tego nikt nie widzi, dlaczego pan to robisz?? przecież byłeś pan tak oświecony plakaty zamieszczales a teraz nic
czy dlatego, żeś pan nieprawdę pisał ale widzisz pan ja mam wszystko zapisane panskie wypociny panskie plakaty ktore nagle staly sie niedostepne i teraz niech pan pamieta bede pana nawiedzal bo jestem panskim sumieniem zapamietaj to sobie pan do konca zycia i nie mieszaj sie z hamburga w sprawy Polaków
gościu, bądż uprzejmym gościem.....
Próżne pisanie....
Masz ochotę to napisz do kogo tylko chcesz i konwersuj...a tu nie zaśmiecaj...
Re: Re: Re: Do kol.Ptaśka
#1001: alternauta - Re: Re: Do kol.Ptaśka
to tak samo jak istniej niezależny 2-miesiecznik z antrktydy, wydają go rasowi inuici ale nie powiem jak on się nazywa i nie podam artykulow z ktorych posiadam te informacje
co pan myślisz, a pisali wtym pańskim 2-miesieczniku o czym innym czy tylko o Polsce??
na playstation sa te same gry
Tam jest wielki opór społeczny, ludzie masowo protestują, pilnują swoich gruntów więc przyszli tutaj, gdzie zmanipulowany, oszukiwany naród nie będzie w stanie tego wszystkiego skontrolować i przeciwstawić się.
Tak to oto Instytut Geologiczny finansowany z naszych pieniędzy wykonuje wroga robotę.
Popieram te petycje, bo nie chcę by Polska została zamieniona w pustynię i składowisko niebezpiecznych odpadów dla innych krajów
Re: gdzie ten periodyk
Opracowanie OSG pokazuje komercjalne nastawienie naukowców pracujących na zlecenie wielkich korporacji amerykańskich. Kto zamawia i płaci - ten dostaje co zamówił.
Jednostronne ukierunkowanie na osiągnięcie celów zleceniodawców, pozwala żądać kosztem innych branż gospodarczych, podatkowego uprzywilejowania, zniesienia niewygodnych przepisów oraz pozwala proponować wprowadzanie obcych państw w energetyczną ślepą uliczkę.
Jakby bakterie miały rozum to można by porównać politykę amerykańską każdej branży, całej gospodarki i całego kraju do polityki bakterii - rozmnażać i zarażać - ile się da, aż się wykończy gospodarzy.
Krzysztof Puzyna
[email protected]
http://iddd.de
źródło pracy naukowej OSG:
OSG - źródło znane autorowi.
może też tylko znany autorowi
PS. ale jesteś twardy,
Posłuchałem , przeczytałem , podpisałem
ptaśku, gościu, bądż uprzejmym gościem.....
#1028: - gościu, bądż uprzejmym gościem.....
nie trudż się! Nie obrażaj !!!
Próżne pisanie....
Masz ochotę to napisz do kogo tylko chcesz i konwersuj...a tu nie zaśmiecaj...
mały człoweku =ptaśku, gościu, bądż uprzejmym gościem.....
#1035: - ptaśku, gościu, bądż uprzejmym gościem.....
|
nie trudż się! Nie obrażaj !!! |
Re:
#1036: - mały człoweku =ptaśku, gościu, bądż uprzejmym gościem.....
jak nie zauważyłeś jestem uprzejmy, ale jakoś się nie mogę doczkać źródła wiedzy pana P, M i gościa.
Jacy głosujący taki rząd
No chyba że wybory są fałszowane co wydaje mi się mało prawdopodobne,
Tajemniczy 2-miesięcznik z Australii -dl p.Ptaśka i innych, nie tylko
Jest to 2-miesięcznik NEXUS "Nowe Czasy" w wersji polskie za całe 10 PLN. Dość trudno dostępny.Dla zainteresowanych prawdą, czasami jednak trudną do zrozumienia.Zaryzykujcie 10 zł i poczytajcie...Każdy powinien znaleźć coś dla siebie.
P.Ptasiek i inni.Nie mam nic wspólnego z p.Puzyną.Wystarczy sprawdzić adres IP. I proszę o zaprzestanie insynuacji pod moim adresem!Cała ta pseudodyskusja jest coraz bardziej niesmaczna.
Nas Polaków ma zostać 18 milionów wg. Geremka a według Wałęsy 15 milionów.
Ta własnie ustawa i wydane koncesje są tego dowodem.
Zróbmy wszystko aby ta ustawa nie weszła w życie.
Najwazniejsze jest uświadamianie rodziny i znajomych o wiszącym niebezpieczeństwie o tym zamachu na nasze prawo do życia.
W pełni zgadzam się z treścią petycji i będe próbował przekonywać to jej podpisania nawet tych, którzy tkwią w fałszywym przekonaniu, że gaz łupkowy jest dla nas żyłą złota. Oj, nie dla nas ale dla obcych koncernów.
Nam rząd pozostawił jedynie prawo do umierania.
Re:
zajmij się pani lepiej wytępieniem bobrów i likwidacją obszarów natura 2000
Re: Re:
Chcę dodac jeszcze do tego mojego wpisu nr.1042, że muszę tak pisać, bo mam taki nakaz od szefa.
Słuzba nie drużba.
Re: Re: Re:
pani wszystko przeszkadza i bobry i natura 2000 i telefony i wiercenia jest coś co pani nie przeszkadza?
Kamil
Przyjde napewno i zabiorę ze sobą znajomych,sąsiadów.
Re:
Niestety rzeczywistość wygląda tak, że jeśli się pozwoli ludziom wybierać to wybiorą to co jest dla nich najgorsze. Odwoływanie się do społeczeństwa jest absolutną naiwnością. Ludzie świadomi tego, że władze w Polsce działają przeciwko Polsce i przeciwko Polakom powinni w końcu wyjść do politycznej gry o ukonstytuowanie normalnych władz. Czekanie, że ktoś zrobi to za nas oznacza oddanie się w niewolę.
Re: Tajemniczy 2-miesięcznik z Australii -dl p.Ptaśka i innych, nie tylko
#1040: alternauta - Tajemniczy 2-miesięcznik z Australii -dl p.Ptaśka i innych, nie tylko
Nexus faktycznie źródło wiedzy!! Gratuluję wyboru!!!! Faktycznie taka prawda jest trudna do zrozumienia, ale przynajmniej wiem skąd biorą się te wszystkie fantasmgorie.
Petycję popieram w całej rozciągłości
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków
#1019: mały człowiek - Re: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków
pani ma prawo pisać petycję,nie zabraniam, a ja poproszę, żeby sektą pana puzyny zajęła się ABW
ja już to napisałem wcześniej ale pan puzyna wykasował wszystkie informacje, które Wy podajecie - odciął sie od tego co mówi
już na stronie inicjatywy bzdury i sułdwi nie ma linku do strony iddd.de
już nie ma doskonałych plakatów autorstwa Pana Puzyny - dlaczego się wycofał? dlatego, że zarzuciłem panu puzynie matactwo, a może dlatego że rozpowszechnia brednie