Odwołanie Donalda Tuska ze stanowiska Premiera, nowe wybory
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
#1: -pssst!... jesteś idiotą, ale wybaczam ci, bo prawdopodobnie chodzisz jeszcze do gimnazjum
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nasza "demokracja" zamienia sie w istny totalitaryzm i przymus kultu wodza...;/
Młodzierzy
Ja na niego nie głosowałam,większość znajomych TAK .Radzę sobie w życiu ale widzę jak wielu znajomych żyje na pograniczu BIEDY Tusk jest na szczycie partii"bogatych"i nie myśli o tych co mają 700 zł zasiłku,czy 1200 renty Po co biedakom myślenie i intymność życiowa Lepiej obozy pracy stworzyć KOSZMAR
A co nam da podpisywanie takich petycji czy siedzenie w domu przy internecie i biadolenie.I tak nikt nie zwraca na nas uwagi.Może by tak wymyślić coś lepszego,coś co podziała?
Polska Partia Narodowa
I po kłopocie z większoscią.
Re: A co w zamian?
Czyżby PiS z najbardziej politycznie nieudolnym J.Kaczyńskim? Przez jeszcze parę dziesięcioleci
w polityce będą utrzymywać się ludzie wykształceni w PRL - albowiem jak dotychczas
oni są najbardziej wykształceni i najbardziej dojrzali (zapomnijcie o Kaczyńskim) - każdy w swojej
orientacji politycznej.
Przewrót doprowadziłby do chaosu. A tego chcą tylko ludzie nieodpowiedzialni,
nawet już Palikot spuścił z tonu. A zasadniczym celem Kaczyńskiego jest utrzymać się przy
korycie - i tu przyjrzyjcie się jego poczynaniom: rozwalić Polskę, bo ja potrzebuję władać
tymi resztkami.
Re:
Proponuję zastępczo - Iść do roboty, odebrać dzieciątka z przedszkola czy szkoły, kolacja, piwko, wynieść śmieci, zagrać w ruletkę na internecie, nie dłużej jak 10 minut, bo przegrasz. I lulu, a w weekend nad rzeczkę. Niezależnie, jaki rząd - będzie to samo, ponieważ taki np. Kaczyński czy Palikot nie da Ci np. przelotu na Bahamas z dwutygodniowym pobytem na tydzień, hehe?
premier pizda!
Kaczyński Jarek ma być premierem! :>
Już niedługo coś się zmieni pogadamy na jesieni!!
TY ZAMKNĄŁEŚ NAM STADIONY BĘDZESZ Z TEGO ROZLICZONY!!!
GDZIE AUTOSTRADY? Hej donald Gdzie autostady!
| This discussion has been closed. |