Nie dla likwidacji biletów ulgowych!
Skontaktuj się z autorem petycji
i naprawdę myślicie ża to coś da? Bylo trzeba myslec idą do urny.
This comment has been removed by the person who wrote it.
hh
Uważam, że nie jest to dobre rozwiązanie. Rodzice mający na utrzymaniu dzieci będą musieli płacić większą kwotę, aby mogły one dojeżdżać do szkoły.. Moim zdaniem jest to przesada, gdyż na naukę i tak przeznaczana jest większość pieniędzy. A co z osobami niepełnosprawnymi lub np. niewidomymi? Należy im się ulga i nie wyobrażam sobie, żeby osoba niewidoma (i do tego np. ucząca się) musiała płacić za przejazd komunikacją miejską.. należy im się to.
Re:
dokładnie :) mają co chcieli (oczywiście ci, którzy rzeczywiście byli za)
Re:
potwierdzam, A leczenie? To 2500zł plus za nocleg, w sumie 4000zł. Mnie też spowoduje, że nie będe mogl dojechac na rechalibytacje co gorsza moi rodzice pracują
Ten kraj schodzi na psy. Jestem studentem i ledwo wyrabiam finansowo jeżeli zabiorą ulgi nie wiem co zrobię. To istne SZALEŃSTWO.
Chciałabym,żeby szanowna pani premier od siedmiu boleści zabrała pieniądze wszystkim posłom,a nie najbiedniejszym i potrzebującym!!!!!!!
Utrata zniżek dotyczy też uczniów i studentów. Dobrze byłoby, gdyby znalazła się wzmianka dlaczego i dla nich (nas) jest to ważna sprawa.
| This discussion has been closed. |