Petycjeonline.com

Nie dla traktatu WHO i zmian IHR

Bądź 8 czerwca na Marszu Wolności i Zdrowia w Warszawie

Gość#1 Jun 06, 2024, 11:08
Nie dla traktatu WHO. Niech każdy weźmie odpowiedzialność za swoje zdrowie i sam decyduję o sobie.
Ania#2 Jun 06, 2024, 11:34

Dziekuje za Wasze zaangazowanie i determinacje w walce z zapedami globalistycznymi. Kazdy ma prawo decydowac o sobie i swoim zdrowiu, a takze kazdy ma prawo zdecydowac czy chce czy nie chce szczepic swoje dzieci. Pozdrawiam serdecznie

Gość#3 Jun 06, 2024, 12:30
Dziękujemy za Waszą pracę i zaangażowanie.Całym sercem popieram ❤️
Kamrat #4 Jun 06, 2024, 12:39

ŚWP

Śmierć Wrogom Polski i Polaków!!!

Gość#5 Jun 06, 2024, 13:57
Brak zgody na przyjmowanie preparatów wbrew mojej woli . Jestem człowiekiem i samostanowienia o swoim zdrowiu .
Gość#6 Jun 06, 2024, 15:12
Każdy ma prawo decydować o zdrowiu swoim i własnych dzieci, wiedzieć jakie skutki uboczne powodują szczepionki, jaki wpływ mają na rozwój dzieci.
stop konfie i innym szujom partyjnym#7 Jun 06, 2024, 16:06

nie chodzę na marsze z konfederacją i innymi partiami

Gość#8 Jun 06, 2024, 17:18

Popieram, nie ma zgody na świadome działanie WHO przeciw zdrowiu i życiu ludzi.

Gość#9 Jun 06, 2024, 17:19

Popieram, nie ma zgody na świadome działanie WHO przeciw zdrowiu i życiu ludzi.

Gość#10 Jun 06, 2024, 17:37
Jestem człowiekiem wolnym i sama stanowię o sobie. Nikomu nie pozwolę ingerować w moje ciało. WHO jest organizacją prywatną i nie ma mojej zgody na finansowanie tej organizacji przez rządzących z pieniędzy należących do narodu polskiego.
Gość#11 Jun 07, 2024, 08:51

ah

WITAM SERDECZNIE!

To co robicie o jest coś nie wyobrżalnego którego zaszczepienie ludzie nigdy nie zrezumieją. Łatwo sie takimi ludźmi manipuluje. Dość już zniewolenia przez masonerie i glibalistów z Bilem Geitsem na czele i inych organizacji promujących eutanazję w nowoczesnym wydaniu.

Nikt nie może być szczepiony wbrew własnej woli. Ta była pandemia COVID-  19 to było zniewolenie ludzi , zamykanie szkół, cmentarzy, lokdauny itp. Co w konsekwencji doprowadziło do zgonów ludzkich i zamykanie gospodarki. Skutki są widoczne gołym okiem!

Pozdrawiam i nie dajemy się zniewoleniu przez WHO.

Wiesław #12 Jun 07, 2024, 10:37

Pod sąd pseudo-elyty

Stop MORDERCOM swirusowym - przez ich eliksiry, giną teraz ludzie.... mają krew na rękach i są bezkarni. Eh.

Wiesław #13 Jun 07, 2024, 10:38

Pod sąd pseudo-elyty

Stop MORDERCOM swirusowym - przez ich eliksiry, giną teraz ludzie.... mają krew na rękach i są bezkarni. Eh.

Gość#14 Jun 09, 2025, 10:11
Sprzeciw przeciwko traktatowi WHO
Gość#15 Jun 09, 2025, 17:19
Popieram jak najbardziej dziej nie dla traktatu WHO

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Płatne ogłoszenie

Petycjeonline.com będzie reklamować tę petycję wśród 6,000 osób.

Dowiedz się więcej...

Wybierz budżet
Metoda płatności
Metoda płatności