Petycja o wszczęcie procedury delegalizacji PiS
Skontaktuj się z autorem petycji
Trzymam kciuki za tę akcję!!!!
Nie mogę patrzeć jak jest wszystko marnowane,zamiast zająć sie najważniejszymi sprawami czyli zadbać o pracę i godziwe wynagrodzenie,zadbać o lecznictwo,szpitale to się zajmują nie kończącą opowieścią smoleńską,pomnikami.zatroszczyć się o godziwe życie emerytów którzy w większości maja niskie emerytury.Pomóc rodzicom aby mieli pracę godziwe wynagrodzenie ił żeby dzieci nie były głodne.Jestem polką i tu mieszkam i jest mi wstyd.Ksiądz w kościele mówi że taca jest przeznaczona na dokarmienie dzieci.Namawiają do rodzenia dzieci jak można skoro nie ma pracy a jak jest to z minimalnym wynagrodzeniem i od 5 rano.Moja młodość to była za komuny jak to się mówi ale każdy miał pracę i o mieszkanie było dużo łatwiej.A teraz jak nie masz bogatych rodziców to i mieszkania nie masz bo nie stać na kupno.Pozdrawiam,trzymam kciuki za szybkie załatwienie
gdzie elity rzadzace sa wybierane wedlug umiejetnosci , na Polsce w ktorej dobrobyt sie rozwija przez wlasciwa polityke ekonomiczna, na Polsce, ktora ma mocna pozycje w Europie I swiecie i powieksza grono zaufanych partnerow, budzi zaufanie swiata.
Tego powyzszego PIS nie daje.
Nie chce aby moj kraj byl rzadzony I reprezentowany przez ludzi, ktory nie maja ku temu odpowiednich kwialifikacji , obycia na salonach swiata oraz glebokiej kultury osobistej.
Uważam, że partia Pis jest najbardziej szkodliwą i destrukcyjną formacją, która pod płaszczem dobrych zmian niszczy wszystko co w Polsce najlepsze. Zasiewa ziarna niezgody, dzieli społeczeństwo, lekceważy obywateli którzy nie zgadzają się z jej ideologią, Wypacza historię spłaszczając ją ! Brak w tej partii miejca na demokrację, liberalizm, równouprawnienie i prawdziwą niezależną demokrację !