Petycja w sprawie łosi
Skontaktuj się z autorem petycji
Nie Zabijac Losl
This comment has been removed by the person who wrote it.
Łosi sprawa
jeśli czyni szkody, to albo po stronie poszkodowanego działanie ochronne, albo wypłata pieniędzy ze skarbu państwa. Płacę podatki, to między innymi na takie cele.
A zabijać łosi nie wolno! Łosie, to nasza duma i korzyść - przyroda to nasz skarb, chroniony Konstytucją! Zwłaszcza, że łosie ludzi się nie boją. Takie zabijanie, to po prostu rzeź bezbronnych, ufnych i przepięknych zwierząt. Jestem przeciwko wznowieniu prawa do strzelania do łosi! Projekt rozporządzenia - do kosza!
Hanna Żelichowska
Ręce precz od łosi!
Ministerstwo Środowiska- jak nazwa wskazuje powinno chronić nasze środowisko za nasze pieniądze. A tutaj pod płaszczykiem prawa legalnie dokonuje barbarzyńskiego mordu na bezbronnych zwierzętach. A potem słyszymy o znęcaniu i mordowaniu zwierząt przez zwyrodnialców. I takich zdarzeń będzie jeszcze więcej skoro państwo daje przykład że takie zachowania są " normalnością". W jakim ja państwie żyję? Nie możemy na to pozwolić!!!
Jestem zażenowana, widząc jak Ministerstwo dla osiągnięcia doraźnych, wątpliwych etycznie i logicznie celów, gotowe jest manipulować danymi zawartymi w raportach, na które się powołuje.
Zabijanie jest barbarzyństwem i zbrodnią. Człowiek nie musi zabijać by żyć. Są dziś bardziej cywilizowane sposoby pozyskiwania jedzenia. Ministerstwo powinno stać na straży życia zwierząt, a nie na straży ich śmierci. Będąc cywilizowanym człowiekiem, nie można bawić się zbrodnią? Zbrodnia powinna być karana, a nie traktowana jak doskonała zabawa pustogłowych istot przebranych za ludzi. Jak można strzelać do bezbronnego zwierzęcia i czuć z tego satysfakcję? Tylko bestia w ludzkiej skórze może czuć wówczas radość. Nie wyrażam zgody na wydawanie zezwoleń na odstrzał Łosi w Polsce. Nie wyrażam zgody na odstrzał jakiegokolwiek innego zwierzęcia również.
| This discussion has been closed. |