Petycja ws. świeckości Rzeczypospolitej Polskiej
Problemy techniczne
Gość#2 Oct 31, 2014, 22:52
Zgadzam się
Gość#3 Nov 04, 2014, 15:26
dlaczego strona rpsip.tk nie działa??
Gość#4 Nov 12, 2014, 14:35
Nie uznaje "facebooka", ktoego sie wciska doslownie wszedzie i wrecz nachalnie. Jesli wiec mam nadal popierac Wasza szlachetna akcje, to prosze nie zmuszac mnie, bym zarazem musial popierac 'fejsbuka'. Z powazaniem jr
Gość#5 Dec 13, 2014, 19:48
Popieram powstanie Ruchu Poparcia Świeckości i Postępu.
Gość#6 Dec 19, 2014, 20:16
stare babki, przez kilkadziesiąt lat zasuwały na emeryturę , niby dla wnuków, a nie pomyślały, że całe emerytury oddają na kościół, a wnuki pracy nie mają. Zamiast takiego kościoła jakby taka fabrykę postawić, jedna ile to by było ulgi dla ludzi bez pracy, którzy mogli by nawet za pięćset złoty zasówać, bo mają umowy na miesiąc , a co dalej.
Gość#7 Aug 16, 2015, 23:25
Kosciol to nie partia a partia to nie Kosciol
Gość#8 Jul 03, 2016, 10:11
Panie Wiktorze Podaje pan Stronę na Facebooku do której niestety dostać się nie można :Niestety, ta treść jest obecnie niedostępna
Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz.
Wróć do poprzedniej strony · Przejdź do aktualności · Odwiedź nasze Centrum pomocy To jawne wprowadzanie ludzi w błąd !!! Dzieki mojej aktywności ( nie mówię że w całości ) pozyskałem 16 017 osób. A pan biadoli ze brak zainteresowania, żeby ktoś napisał artykuł. Nagłośnił. Czas ostro wziąść się za robotę !!!
Być może użyty link wygasł lub strona jest widoczna tylko dla grupy odbiorców, do której nie należysz.
Wróć do poprzedniej strony · Przejdź do aktualności · Odwiedź nasze Centrum pomocy To jawne wprowadzanie ludzi w błąd !!! Dzieki mojej aktywności ( nie mówię że w całości ) pozyskałem 16 017 osób. A pan biadoli ze brak zainteresowania, żeby ktoś napisał artykuł. Nagłośnił. Czas ostro wziąść się za robotę !!!
000
Zapraszamy na nasz FP