Petycjeonline.com

PROTEST PRZECIW LIKWIDACJI RESTAURACJI BOSTON PORT

Skontaktuj się z autorem petycji

Gość#26 Nov 24, 2015, 15:10
Podpisałem petycję ponieważ nie chciałbym aby zlikwidowano restaurację Boston Port, w której byłem wielokrotnie
Gość#27 Dec 30, 2015, 14:37
Takiej zupy rybnej jak w boston port nie ma nigdzie. Super atmosfera, wspaniałe jedzenie i przemiła atmosfera ;*
eMKa#28 Jan 13, 2016, 10:04

Jak można w ogóle wpaść na tak niedorzeczny pomysł??? Kebab na każdym rogu, na drugim chińczyk, a tak urocze miejsce, z charakterem, przepyszną kuchnią trzeba zlikwidować?

Chyba powinno być odwrotnie! Mnóżmy tak wspaniałe miejsca, a nie usuwajmy ich z kulinarnej mapy Warszawy! 

Gość#29 Jan 24, 2016, 17:06
bo to znakomita, tania restauracja, która pozwala także mniej zamoznym korzystac ze zdrowego , swieżego , a przy okazji najlepiej w Warszawie przyrządzanego posilku z ryb i owocow morza.
Gość#30 Jan 28, 2016, 20:06
Dlatego, że uwielbiam zupę rybną podawaną w tym miejscu.
Gość#31 Feb 27, 2016, 08:06
Pyszne, pięknie podane ryby, bogato przystrojone zdrowymi warzywami. Miła atmosfera. Sympatyczne Panie zajmujące się gośćmi. Przyjemnie zaaranżowane wnętrze.
Gość#32 Mar 06, 2016, 17:56
Dobrych uslug kulinarnych nie likwiduje sie, skoro onei zadawalaja niezliczona ilosc klijentow. Male ,rodzinne zakLady pracy POPIERAMY a nie niszczymy, NIE LIKWIDUJEMY. TAKA JEST DEMOKRACJA.Zatrudnia ludzi do pracy,placa podatek a nie polegaja na pomocy miasta,poniewaz sa biedni Ibezrobotni, dzieki miastu,ktore likwiduje taki zaklad.uslug dla dobra mieszkancow I gosci . WSTYD.HANBA.
Gość#33 Mar 06, 2016, 19:09

Nalezy popierac male przedsiebiorstwa dla dobra rodziny,wlasciciela,ztrudnionych pracownikow I ich klijentow.ONI decyduja czy taka investycja rodzinna,ktora placi podatki, wraz z zatrudnonymi pracownikami,bedzie zamknieta a nie miasto ktore bedzie musialo pomagac finasowo pracownikom zwolnionym z pracy. Oni pracuja,placa podatki i nie musza szukac pomcy finansowej od miasta bedac bezrobotni.STYD dla takiej DEMOKRACJI.

Gość#34 Mar 23, 2016, 22:43
Zależy mi, aby ten program był w takiej samej formie jak był dotychczas
Gość#35 Mar 25, 2016, 16:56
Czsami tam jadałam było smacznie i bez zbednych pretencji szkodzić najłatwiej
Gość#36 May 11, 2016, 20:05
Ponieważ lubię jeść ryby a w wykonaniu Boston Portu są one rewelacyjne.
MD Warszawa