NIE DLA LIKWIDACJI STREFY PŁATNEGO PARKOWANIA W NAMYSŁOWIE

Problemy z parkowaniem były w Namysłowie od zawsze. Strefa rozwiązała wiele problemów np. wyznaczyła konkretne miejsca, w których kierowcy mogą zaparkować itp. Obecnie dąży się do likwidacji strefy! A co z nami mieszkańcami, którzy już teraz mają problem z parkowaniem w pobliżu swoich miejsc zamieszkania. Jak zlikwiduje się Strefę to parkować będzie można bez żadnych limitów czasowych, a to znacznie pomniejszy rotację aut, które będą mogły zaparkować. Zjawisko to już możemy obserwować w weekendy, gdzie znalezienie miejsca parkingowego w centrum i najbliższej okolicy graniczy z cudem. Proszę o poparcie mojej petycji!! Brak strefy to chaos i parkowanie "no limit".

Dziękuję 😃

Basia Jarmuszewska    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Basia Jarmuszewska do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.