Niech nasz prezydent ułaskawi Mariana Banasia!

Wrogie Polskiemu Rządowi siły atakują! Chcą pozbawić nas największego kryształu, najbardziej niewinnego, najmniej podejrzanego człowieA ka władzy stanowiska.

Marian Banaś jest niewinny a nawet jeśli nie jest niewinny, to niewinnym może uczynić go nasz prezydent Andrzej Duda. Tak jak zrobił to z Mariuszem Kamińskim i Maciejem Wąsikiem. Skoro mógł ich ułaskawić jeszcze zanim zapadł wyrok w kolejnej instancji, to tym bardziej może orzec o niewinności Banasia, zanim ten zostanie w ogóle poddany upokarzającej procedurze prokuratorskiej.

Apelujemy do Naszego Kochanego Macieja Wąsika - jak już Andrzej Duda, Nasz Prezydent, ułaskawi Banasia, to prowadzić śledztwa Tobie już nie wolno będzie.

Apelujemy do Naszego Kochanego Mariusza Kamińskiego - jak już Andrzej Duda, Nasz Przydent, wyda akt łaski, to Banaś ma naszym przyjacielem największym być.

Bo my wierzmy Naszemu Przywódcy Jarosławowi Kaczyńskiegom, gdy mówi o tym, że Marian Banaś jest najlepszym prezesem NIK na jakiego Polskę stać. Wierzymy mu, że był najlepszym Ministrem Finansów i dał nam 500 plus dla bombelków.

A wrogom Polskiej Władzy nie wierzymy i rękę podniesioną na Banasia odrąbiemy! Tak Nam Dopomóż Panie Co Jasnego Bronisz Torunia.

Polacy

Polacy, wdzięczni wyborcy    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Polacy, wdzięczni wyborcy do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.