Odkorkować ul. Mleczarską!

Szanowni Państwo,

Skoro czytacie tą petycję, oznacza to, iż jesteście dotknięci problemem stania w korkach na ul. Mleczarskiej. Ulica Mleczarska, już od dawna stanowi jedno z głównych połączeń między Piasecznem a Nową Iwiczną. W związku z tym, iż ulice Migdałowa, Jarzębinowa, Mozaikowa, Stokrotki, Piękna są ślepe - większość ruchu kierowana jest w ul. Mleczarską. Problem nasilił się ostatnio poprzez remont ul. Puławskiej.

Jest możliwość rozwiązania tego problemu poprzez poprowadzenie przedłużenia ul. Energetycznej. Wypust z ronda czeka już od czasu remontu ul. Mleczarskiej:

Screenshot_2022-01-12_16.55_.44_.png

Właśnie pojawił się projekt planu zagospodarowania przestrzennego uwzględniający budowę przedłużenia ul. Energetycznej w stronę Nowej Iwicznej.

Screenshot_2022-01-12_16.54_.39_.png

Projekt uchwały

Projekt drogi (PDF)

Jeżeli jesteś zainteresowany rozwiązaniem tego problemu podpisz niniejszą petycję wyrażając poparcie dla propozycji planu zagospodarowania przestrzennego.

Mieszkańcy ul. Mleczarskiej

Mieszkańcy ul. Mleczarskiej    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Mieszkańcy ul. Mleczarskiej do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.