Budowa parkingów - ul. Prądzyńskiego w Świdnicy przy Kościele NMP

Wojciech  Murdzek- Prezydent Miasta Świdnica

Radni Rady Miejskiej w Świdnicy

Mieszkańcy Osiedla Młodych w Świdnicy apelują do Pana Wojciecha Murdzka - Prezydenta Miasta Świdnicy oraz Radnych Rady Miejskiej w Świdnicy o pilne rozpatrzenie petycji dotyczącej budowy parkingów przy ul. Prądzyńskiego, przylegającej do terenów należacych do parafii Kościoła Najświętszej Marii Panny Królowej Polski na Osiedlu Młodych w Świdnicy.

Od wielu lat problem z parkowaniem samochodów w tym rejonie staje się coraz bardziej uciążliwy.  Przede wszystkim w niedziele oraz w Święta sytuacja jest dramatyczna podczas odprawianych nabożeństw w Kościele NMP.

W związku z tym apelujemy do władz naszego miasta o zainteresowanie się tą sprawą i rozwiązanie naszego problemu.

Mieszkańcy  Świdnicy

Adrian Gączkowski    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Adrian Gączkowski do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.