Petycja o ponowne rozpatrzenie decyzji o skreśleniu z listy studentów

Do Prorektora ds. Studenckich i Edukacji, prof. dr hab. Damiana Knechta

Szanowny Panie Prorektorze!

Zwracamy się do Pana Prorektora z prośbą o ponowne rozpatrzenie decyzji o skreśleniu z listy studentów Piotra Gajka, studenta medycyny weterynaryjnej na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu.

Naszą prośbę uzasadniamy jego aktywną postawą oraz ogromnym zaangażowaniem w życie Uczelni. Jako członek zarządu dwóch studenckich kół naukowych (SKN "Mephitis" oraz SKN "Heloderma") wielokrotnie reprezentował nasz Uniwersytet promując go w szkołach średnich, biorąc udział w Dniach Aktywności Studenckiej, czy też współorganizując konferencje takie jak: „Terrarystyczna sobota”, „Egzotyka Okiem Praktyka” oraz "IV Międzynarodowe Forum Parazytologii Medycznej i Weterynaryjnej". Niejednokrotnie również samodzielnie prowadził wykłady dla studentów. Uważamy, że te działania jednoznacznie wskazują na to, że jest godny statusu studenta Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, jak i stanowią dowód jego determinacji i pasji. Prosimy aby przy rozpatrywaniu odwołania od wyżej wymienionej decyzji, zwrócił Pan uwagę na fakt, że realizując program studiów jednocześnie podejmował się licznych dodatkowych aktywności, wnosząc swój wkład w rozwój uczelni.

Mamy ogromną nadzieję, na przychylne rozpatrzenie powyższej prośby.

Z wyrazami szacunku

Studenci Wydziału Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Adrianna Domagała    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Adrianna Domagała do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.