Polscy producenci odzieży zasługują na wsparcie z tarczy 6.0

Handel hurtowy odzieżą i obuwiem nie został dotąd uwzględniony wśród branż objętych tarczą finansową 6.0. To nieuczciwe i niesprawiedliwe, tym bardziej, że jako branża ponieśliśmy i nadal ponosimy bardzo duże straty finansowe w większości już nie do odrobienia. Polscy producenci odzieży to głównie małe firmy rodzinne, które bez pomocy państwa nie przetrwają. Groźba bankructwa wisi nad większością tych firm i nic nie zapowiada zmiany na lepsze. Jeżeli jesteś producentem lub hurtownikiem tej branży albo po prostu dobrze jej życzysz podpisz tę petycję i udostępniaj ją wszędzie w sieci. Czasu jest mało, bo już jutro, w środę 9 grudnia 2020 spodziewamy się ostatecznej decyzji Sejmu w tej sprawie! Twoje poparcie jest dla nas bezcenne! Tylko masowe poparcie tej petycji zmusi władze RP do uwzględnienia naszych interesów!

Ogólnopolska Federacja Przedsiębiorców

Jerzy Romański Ogólnopolska Federacja Przedsiębiorców    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Jerzy Romański Ogólnopolska Federacja Przedsiębiorców do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.