,, Prośba o odbetonowanie Rynku w Krzeszowicach ”

Krzeszowice 17.11.2021r.

Szanowny Pan
                                                                            Inż.. Wacław Gregorczyk
                                                                         Burmistrz Gminy Krzeszowice

,, Prośba o odbetonowanie Rynku w Krzeszowicach ”

Zwracamy się z wnioskiem o odbetonowanie Rynku w Krzeszowicach. Jako Mieszkańcy ale i również osoby zainteresowane Rynkiem w Krzeszowicach prosimy o odbetonowanie Rynku w Krzeszowicach z związku z bardzo wysokimi temperaturami w okresie letnim które są niebezpieczne dla życia i zdrowia Mieszkańców Krzeszowic a przede wszystkim dla osób starszych oraz dla zwierząt. Drzewa z roku na rok usychają ponieważ mają za mało miejsca a ich korzenie są w nienajlepszym stanie i zaczynają chorować.

Dlatego prosimy o znalezienie w Budżecie Gminy Krzeszowice środki na odbetonowanie Rynku w miejscach w których było by to możliwe.

Mieszkańcy Krzeszowic

Podpisując, upoważniam Kacper Ropka do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.