Stanowcze NIE dla zamknięcia Zatoki Sztuki

Zatoka Sztuki jest unikatowym miejscem nie tylko w skali Trójmiasta, ale całej Polski. Dzięki jej działalności mieszkańcy Trójmiasta i turyści mogli uczestniczyć w setkach warsztatów, spotkań z artystami, koncertów, wernisaży i innych wydarzeń kulturalnych. Gościły u nas wybitne osobowości świata kultury, ale także lokalni rzemieślnicy prezentujący swoje prace. Organizowaliśmy wydarzenia zarówno dla znawców muzyki, sztuki, czy teatru, jak i imprezy dla dzieci i młodzieży. Zatoka Sztuki to miejsce tworzone przez ludzi i dla ludzi. Uchrońmy je przed zamknięciem! Nie zgadzamy się na to, żeby Zatoka Sztuki zniknęła z kulturalnej mapy Polski!

Natalia Turczyńska-Schmidt    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Natalia Turczyńska-Schmidt do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.