TARCZA ANTYKRYZYSOWA DLA BRANŻY ROZRYWKOWEJ - dj'e, wodzirejowie, konferansjerzy, ...

Zwracamy się z apelem i prośbą do polskiego rządu na czele którego stoi premier Pan Mateusz Morawiecki o uwzględnienie zawodów artystycznych w aktualnej tarczy antykryzysowej. Wraz z zamknięciem dyskotek i miejsc do tańczenia wiele zawodów artystycznych, w tym dj'e, prezenterzy, wodzirejowie zostali całkowicie zablokowani. Brak otwartych miejsc do tańczenia to brak przychodów w/w grup zawodowych. Prosimy o reakcję i odpowiedź na nasz postulat. Dotychczasowe pomoce w postaci dotacji, postojowego czy zwolnień z opłacania składek ZUS za okres, kiedy po prostu nie możemy zarabiać to dla nas bezwzględne minimum i prosimy o pochylenie się nad problemem.

Podpisując, upoważniam Paweł Hetman do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.