Woda i zwierzęta: Zwracam się z pomysłem retencji wód.Stop marnowaniu żywności,oraz zaspokojenia dostępności dzikich zwierząt w lasach

Proszę wszystkich o udostępnienie i podpisanie petycji,która ma na celu ochronę, dostępność do wody i pożywienia dla dzikich zwierząt.Prosimy władze o to, by zwiększyć naturalną retencję wód gruntowych, poprzez budowę niewielkich,licznych zbiorników na kształt wodopojów w lasach,oraz odnowienie starorzeczy przy rzekach,tak aby miały zapas wody przy niskim poziomie wód.Druga kwestia w tej samej petyсji,to duża ilość marnowanej żywności trafiającej do śmietnika i prosimy o wydzielenie pojemników, z których owoce, warzywa i inne nie przeznaczone do spożycia, będą trafiały do lasu dla dzikich zwierząt.

Rafał Rybakiewicz .    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Rafał Rybakiewicz . do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.