Wykluczenie z opłat parkingowych rodziców dzieci z przedszkola nr7 w Bielsku-Białej

Miasto Bielsko-Biała – Miejski Zarząd Dróg w Bielsku-Białej ul. Michała Grażyńskiego 10 43-300 Bielsko-Biała

My rodzice dzieci uczęszczających do Przedszkola nr 7 w Bielsku-Białej zwracamy się z uprzejmą prośba o zniesienie opłat za parkowanie w czasie gdy chcemy odebrać dziecko z przedszkola.

Zwracając uwagę na fakt zwiększenia oplat za postój a także czas zajęcia miejsc parkingowych w okolicach przedszkola (tj. Ulicy Chopina I ul. Stalmacha)  jest to ekonomicznie nie uzasadnione.

Czas odbioru dziecka to 5-10 minut a zapłacić trzeba za całą godzinę. Od nowego roku koszt wyniesie 3.5zł. Przeliczając to na skalę miesiąca odbiór dziecka w godzinach popołudniowych wyniesienie 70 złotych miesięcznie. W ciągu roku szkolnego kwota ta przekracza 700zł za 33 godziny(20 dni x10 minut x10 miesięcy) a w ogólnym rozrachunku wyniosło by tak naprawdę niecałe 120zł.

Rodzice dzieci uczęszczających do Przedszkola nr 7 w Bielsku-Białej

Miejski Zarząd Dróg w Bielsku-Białej    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Miejski Zarząd Dróg w Bielsku-Białej do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.