Wyjebać wilka z dc pyrcika i zbanować go na kanale yt pyrcika

My, poniżej podpisani, wyrażamy wielki sprzeciw wobec zachowania Wilka (YT: Wilku, DC:Wilczku#5664) . Wilk jest pedałem, idiotą i simpem, co zostało udowodnione wielokrotnie, a dodatkowo ramiona są dla niego źródłem podniecenia. Jego zachowanie wywołuje w nas reakcje podobne do odbijania się od ściany, podniecają go ramiona, co jest PRZERAŻAJĄCE.

Dodatkowo uwłaczaja godności innych użytkowników. Jego obecność na naszym serwerze jest niepożądana i powinna zostać usunięta.

Nie możemy pozwolić, aby Wilk dalej zawalał serwer discord i kanal YT Pyrcika swoimi głupimi i obrażliwymi komentarzami. Dlatego też domagamy się natychmiastowego wyjebania go oraz zbanowania na kanale YT Pyrcika. Wilk nie powinien być tu mile widziany, ponieważ jest takim simpem, że nawet gdyby wylądował na Marsie, to i tak by tam czekał na swoją księżniczkę Prosimy o rozpatrzenie naszej prośby i podjęcie odpowiednich kroków, aby usunąć użytkownika Wilka z serwera i zbanować go na kanale YouTube Pyrcika.

Z poważaniem,

Użytkownicy Discorda Pyrcika

Podpisując, upoważniam Twój Stary do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.