A-Music w polskiej telewizji

My, fani muzyki azjatyckiej, zwracamy się do Państwa z prośbą o emitowanie videoklipów, jak i również programów typu reality show takich zepołów jak: EXO, B.A.P, BTS, Topp Dogg, f(x), Dal Shabet, Nine Muses, Got7, One Ok Rock, The GazettE, Ayumi Hamasaki, Utada Hikaru, Big Bang, 2NE1, Teen Top, SHINee, B2ST, Super Junior, TVXQ, Block B, VIXX, Nu'Est, B1A4, 4MINUTE, SNSD, Alice Nine, An Cafe, Golden Bomber, Girugamesh i wielu innych.

Jest nas wielu, jednak czujemy, że nikt nie zwraca na azjatycką muzykę (a-music) uwagi, pomimo że przybywa zwolenników. Dla nas to poniekąd styl życia. Mamy nadzieję, że nasza petycja zwróci Państwa uwagę na naszą prośbę. Jesteśmy też otwarci na współpracę.

Chcemy również przyczynić się do organizacji koncertów, ponieważ w obecnej sytuacji nie ma możliwość aby takowe się odbyły, a nie każdego stać aby wyjechać i zobaczyć swojego idola (biasa) na żywo. Do tego przyczynilibyście się Wy, emitując pasma dotyczące azjatyckiej muzyki.

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.